2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016042 بازدید | 66529 پست
من مماخ سابقم استخونی بود... دکتر دادگری رشت عمل کردم...والا میزان رضایت من در نوسانه ! یه روز رااااااااضی راااااااااااااااضی یه روز تقریبا ناراضی تا این ورم بخوابه ماهم پیر شدیم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست جونا من چندروزی نبودم....اون صفحاتی که نبودم همه رو خوندم... دوست جونااااااا دکتر ابیانه واسه بینی گوشتی مناسب؟*** پریسا جان عکست کدام صفحه ست؟؟؟؟ دوستان عکسم صفحه 1526.....لطف کنید عکسم رو ببینید و بگید کدام دکتر واسه بینی من مناسب؟؟؟؟؟آیا دکتر احمدی واسه بینی من مناسب؟؟؟؟؟گوگولی جان پریساجان و بقیه دوستانی که مطب** دکتر احمدی **رفتن و نمونه های دکترو دیدن بگید دکتر احمدی واسه بینی من مناسب؟؟؟؟؟***ممنونم.
با سلام به دوستان عزیز من میخام پروتز لب انجام بدم اگه میشه یه دکتر خوب یهم معرفی کنید که تو ابن زمینه کارش خوب بوده باشه اگه کسی هست که خودتون با اشنایلناون رفته و راضی بوده له منم معرفی کنید من یه نمونه از کارای دکتر فرشید محبی راد رو دیدم بد نبود شما نظرتون چیه؟ کمکممممممممممم کنیییییییییید
Bahar اتفاقا منم میخواستم دکتر خودم یعنی محبوبی راد و معرفی کنم چون اون هر مقدار که بخوای میزنه یعنی کم بخوای کم میزنه خوبیشم اینکه قشنگ میزنه...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
من دیشب مطب ابیانه رفتم فوق العاده شلوغ بود کلا از این نظر با همه دکترایی که رفتم فرق داشت. همه کسایی هم که عمل کرده بودن بینیشون قشنگ بود آخههههههه ولی چرا 4 تومن میگیره فقط اگه کارش خیلی خوبه؟؟؟؟؟؟
ماری جون عزیزم آخه سلیقه ها باهم فرق میکنه. باید خودت بری مطبش مدلاشو ببینی. دکتر احمدی هم میتونه بینی استخونی رو خوب عمل کنه هم گوشتی رو. حالا دیگه بستگی به خودت داره که کارشو دوست داشتی باشی یا نه.
من دیروز مطب میلانی بودم هیچکی نبود رفتم تو . خیلی دکتر خوبی بود خیلی وقت گذاشت خیلی منطقی در مورد بینیم حرف زد . تا حالا هرجا میرفتم هرکی یه عیب میذاشت ! یه دکتری که اسمشو نمیبرم گفت انحراف داری چیزی نگفتم اخر سر که داشتم میومدم بیرون گفتم انحرافم کدوم وره ؟ گفت هر دوطرف !‌ S ماننده !‌ حالا بگذریم وقتی اومدم بیرون یه نفر اومده بود که راضی هم بود البته اون گوشتی بود ایشون با دوستش اومده بود بینی دوستش فووووق العاده بود اما با سامی عمل کرده بود واقعا من اگه پول داشتم میرفتم پیش سامی حالا نظرتون در مورد میلانی چیه شما ؟ چیز بدی شنیدین ازش؟
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
دوست من پیش سامی عمل کرده من که اصلا از فرم بینیش خوشم نمیاد. البته خیلی فانتزی کاره باید خوشت بیاد از کارش. بعد سامی تا جایی که من می دونم بسته عمل میکنه و خیلی بهتره که باز عمل کنید