2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
مامان ارغوان عزیز من چون بینی ظریف وقلمی می خواستم پیش علامه رفتم چون یکی از دوستامم مثل من بود با دکتر ترمیم کرد عالی شد منم مصمم شدم با ایشون عمل کنم سامی یکی از گزینه هام بود ولی چون ترمیم مثل خودم ازش ندیدم ریسک نکردم با علامه عمل کردم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیکی نیکان عزیز عکسای سایت دکتر عباس زاده خوبه بد نیست این دکتر به لیست دکترا اضافه بشه شاید واقعا کارش مثل عکس سایتش خوب باشه .این که بچه ها به عنوان مطب گردی این دکتر اضافه کنن به لیستشون
نسرین جان قبل از عملت غذاهایی که توش آهن داره بخوره خیلی خوبه ویتامین c زیاد بخور باعث میشه کبودی کم باشه و این که تا دوهفته غذاهای سبک ونرم ومیکس شده باید بخوری آناناس از هفته دوم بخور چون آناناس خون رقیق میکنه . آب کرفس و چای سبز به کاهش ورم وکبودی کمک میکنه . تا سه روز اول یخ رو صورت و چشمات بذار ولی مواظب باش سینوسات خدای نکرده چرک نکنه میگن بعد سه روز کمپرس گرم استفاده کنید ولی من استفاده نکردم نمیدونم واقعا اثر داره یا نه .
نسرین جون حتما بعد عملت تا یک هفته دو یا سه تا بالشت بزار زیر سرت.« بستگی به ارتفاع بالشت داره » بعد اب کرفس و اب هویج خییلی خوبه ،اب میوه صنعتی خوب نیست نخوری بهتره نشستن و کمی راه رفتن سر به صورت عمودی هم به کاهش ورم خیلی کمک میکنه.
بانو منیر جون . علامه عصرا کجاس مطبش برای ویزیت ؟ میخوام یه سر اونجام برم فعلا بین اینا راستکاری بهتر بود فکر کنم
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
2810