2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
مرسی گوگولی جون.یعنی نه پره و نه کلوما هیچکدوم دست نمیخوره? من بینیم کوچیکه فقط غضروف نوکش قلمبس.بعد عمل چه جوری بودی? حال و روزت رو میگم و گچ و تامپون? ببخشید زیاد سوال میکنم .مرسی عزیزم.
یارب آن نوگل خندان که سپردی به منش. می‌سپارم به تو از دست حسود چمنش
خواهش میکنم عزیزم. کلوما که اصلا برش نمیخوره ولی اگه لازم باشه یکم از زیر پره ها برش میخوره. من بعد از عمل خداروشکر درد و حالت تهوع و سرگیجه و کبودی نداشتم. البته هر کدوم از مریضای دکترو دیدم اونا هم راحت بهوش اومدن. دخترعمه ی خودمم که 2هفته بعد از من با دکتر عمل کرد اونم راحت بهوش اومد. 3 روز تامپون داشتم. درآوردنش درد نداشت فقط حس چندش به آدم دست میده اسپیلینت تا یه هفته داشتم درآوردن اونم درد نداره فقط اولین بخیه ای که دکتر میکشه خیلی درد داره اون بخیه ایه که واسه پایه میزنه. بعدش دیگه دوسه تا بخیس که کشیدنش درد نداره چندتا بخیه ی جذبی هم هستن که خودشون بعد از یه مدت (زیر یک ماه و نیم) میوفتن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماااااااااااااامی ماریناااااااااااااااااا جونم آخ جون ! خلاصه یکی تو این نینی سایت اسم مجید حاتمی رو آورد!!! منم شاید با اون عمل کنم آخه خواهرمو عالی عمل کرده ولی انقد هیشکی ازش حرف نمیزنه به شک افتادم !!! عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟ کارت دارم
ترسیدم...مرحله ی خطرناکه من همین آمپولست که هنوز نزدم... گوگولی جون اونوقت دکتر بینیتو ماساژ داد؟تاثیری داشت تو کم شدنه ورمش؟اصلا این ماساژ برای چیه؟من هرچی به دکتر گفتم گفت لازم نداری
بانو میر جان ممنونم بابت پاسخ رخساره جان اگه شما همون خانمی باشید که من دیدم تو مطب بینیت به نظرم فوق العاده خوب میشه ، فقط تو انتخاب دکتر دقت کن چون بینیت خیلی ظریفه اوانایی که من تو مطب دیدم بیشترین شکایتشون از این بود که دکتر سایز بینیشون رو خیلی تغییر نداده ، 2 تا نمونه 7 ماه به بالا اونجا بودن که میگفتن بینیشون خیلی طبیعی شده و تا این حد طبیعی نمی خواستند ، به نظر منم حق داشتن ، یکیشون پروجکشن بینیش به نظرم زیاد بود و از تمام رخ تیغه بینیش نسبت پره های بینیش خیلی باریک تر بود ، یکی دیگشون هم که خودشم ناراضی بود کلوملاش خیلی داخل بود و تیغه بینیش پهن خودش میگفت قوزم بر طرف نشده اما من قوزی ندیدم رو بینیش ، یکی هم 2.5 ماه بود عمل کرده بود ناراضی بود که بینیم بزرگه چسب داشت هنوز اما به نظرم تمیز اومد بینیش ، 3 نفرم بودن که هنوز چسب و گچ داشتن ولی یه خانمی اونجا بود دوستشونو آورده بودند گفتن دخترم 5 ماه عمل کرده عالی شده تا چند ماه پیش پر ورم بوده که دائم گریه میکرده اما آلان عالیه طوری که دختر برادرم و 2 تا دیگه از آشناهاشونم بعد از اون با دکتر عمل کردن آلان هم دوستشونو آورده بودن
مگه آمپولت عضلانی نیست پریسا؟ من تقریبا دو ماه پیش که رفتم پیشش گفتم دکتر بینیم از روبرو یکم پهنه گفت ورمه بعد از یه سال میره. اما اگه بخوای میتونم یکم ماساژ بدم که ورمت زودتر بخوابه. دو سه جلسه هر دفعه 10 ثانیه شایدم کمتر ماساژ داد. تازه گفت خوب میکنی میای چون این ماساژ واسه آینده ی بینی خوبه و فرم قشنگتری به بینی میده. بعد گفت دیگه اگه بخوام خیلی ماساژ بدم بینیت بعد از یه سال خیلی کوچیک و زشت میشه بزار طبیعی ورمش بره. حتما تو نیاز نداشتی و چارت آمپول بوده
نسی جان تمام خاطراتمون یکیه احتمالا همدیگه رو دیدیم :D من جین پوشیده بودم شمام همونی بودین که دو نفری رفتین داخل ؟ من دیروز خیلی پشیمون شدم بینی ها رو دیدم اما میگم شاید یه بار دیگه باید برم سر بزنم دکتر پیشنهادی دارید که امروز سر بزنم ؟ یا کلا پیشنهاد دیگه ای دارید واسه بینی من ؟
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
2810