2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
مرسی عزیزم بینیت که خیلی خوبه به نظرم خیلی ورم نداری منم هرکی می بینه میگه خوبه حالا نمی دونم دست دکترت درد نکنه بینتو خوب عمل کرده تمیزه .همین بینی های کم کاره خیلی از دکترا خراب میکنن نمی تونن خوب عمل کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم آره هنوز ورم دارم، دکتر میگه تا یه سال بعد از عمل ورم داری. کلا کارای احمدی پر ورمه یعنی بینی از اول که از قالب بیرون میاد خیلی خیلی ورم داره یعنی فرم بینی اصلا اصلا معلوم نیست بعد کم کم ورما میخوابه و بینی روز به روز بیشتر رو صورت میخوابه و خوشگل میشه آره بانو جون خیلیا میگن چون بینیت کمکار بود (درصورتیکه بینیم از درون پیچیده بود ) هر دکتری میتونست خوشگل عملش کنه!!! اما بنظرم بینیه کمکار خیلی حساستره چون ممکنه با یه انتخاب اشتباه بینی ای که به صورتت میومد و ضایع نبود به چشم بیاد و زشتت کنه
سلام گوگولی جان !‌ میشه عکس از یک ماه یا دوماه بعد از عملتونم بذارید .. الان خیلیم ورم نداره . میخواستم ببینم خیلی پر ورمش یعنی چقدر ؟
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
سلام عزیزم... رخساره جون من تا سه ماه چسب زدم بخاطر همین زیاد عکس ندارم... البته یه بار گذاشتم وقتی بینیم یک ماهش بود فکر کنم اما الان تو گوشیم یکی دو تا بیشتر ندارم حالا میزارم شاید بدرد خورد. اینجا بینیم سه هفتش بود: http://8pic.ir/images/77zmc13l9bekz0h7hqvk.jpg اینجا هم یک ماه: http://8pic.ir/images/zx2tqu33470xfboqruu9.jpg خدایی از نیمرخ از همون اولم خوب بود ولی تمام رخم خیلی ورم داشت. بدون چسبم گذاشته بودم اما الان ندارمش.
بله عزیزم پاسداران، نبش گلستان یکم، ساختمان گلستان، طبقه دوم تلفنش: 22560799 باران جون ویزیتش روزای زوج از ساعت 3 تا 7 . منشی نداره و ویزیتشم رایگانه. بدون وقت قبلی میتونی بری.
2810