+
بانو منیر
عشقم خب چرا ورما یه کم با ما مهربون نباشن آخه؟ :))))) +
ماهی تنگ بلور
بخدا که اگر اینجوری دل خودم و خوش نکنم تا شب نکشیده روانی میشم :))) +
مامی مارینا
عزیز دلم من کاملا استرست رو درک میکنم... سوالای جالبی هم پرسیدی واقعا ... منم بخوام صادقانه جواب بدم باید بگم که من یه روز راضی َم یه روز یه کم شک میکنم ... ولی نکته اینجاست که من اگر با محبوبی راد عمل نمیکردم سبک کار دکتر دیگه ای هم راضیم نمیکرد... برای همین این ریسک و کردم ... یکی از دوستام پیشش عمل کرده خیلی ناز شده 5 ماه ِ ... سالم هم هست از همه نظر :)) ... میدونی من کلا این یک ماه و نیم که رفتم مطبش کلا فقط یه ناراضی دیدم اونم آدم نمیدونه شرایط قبل از عملش چی بوده... امـااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یه سوال مهم تر از همه اینا پرسیدی " ارزشش و داره؟ " ... من هنوز تو این سوال موندم حتی در مورد بینی خودم که به نظر من عمل لازم داشت توو اینکه ارزش داشت یا نه موندم!!! چرا میگم موندم چون هنوز اذیت های عمل رو خوب یادمه... و همچنان همراهمه... حالا یکی هست نه با آرایش نه با گریم نمیتونه تناسب و تو صورتش بیاره اون حاضره همه چی رو تحمل کنه عمل کنه و به عواقبش هم راضی بشه ولی من الان یه کم تو این ارزش داشتنه موندم... چون در " بهترین بهترین بهترین " حالتش هم بینی شما از نظر تنفسی مثل اولش نمیشه ... و به نظرم این چیزی ِ که تا ته میمونه با آدم... این و تو کسایی که 4 ، 5 سال هست عمل کردنم دیدما... و اینکه بینی آسیب پذیر میشه دیگه ... من دوستم بعد از سه سال یه شیرجه زد شوک وارد شد به بینیش دوباره از تو و بیرون ورم کرد اصن یه وضعی... من اصلا نمیگم عمل نکنا اصلاااااا چون خودم عمل کردم و زدن این حرف از طرف من اصلا صحیح نیست فقط من میگم آگاهانه بیا سمتش ... اصلا عمل راحت و سبکی نیست به قول بابام اتفاقا عمل توی یکی از حساس ترین عضوای صورت ِ و برای همین تا مدتها کل صورت درگیرش میشه............. اما راجع به دکتر از من می شنوی حوصله اگر داری دو سه بار برو مطبش بشین من اول فکر میکردم این کار خیلی بی فایده ست ولی تازه بعد از عمل فهمیدم چقدر خوبه آدم بشینه نمونه ببینه چه اونایی که تازه عمل کردن چه اونایی که دو سه ماه از عملشون گذشته هستن... خیلی تاثیر داره تو تصمیمی گیریت...