2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015461 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست جونا شما نظرتون درمورد دکتر خاتمی چطور؟*آیا واسه بینی گوشتی خوبه؟*هزینه عملش چقدر؟*طبیعی یا فانتزی یا نیمه فانتزی عمل میکنه؟**** دوست جوووووووووووووونای گلم دکتر محبی بیشتر تو چه سبکی عمل میکنه....آیا واسه بینی گوشتی مناسبه؟**** خواهش میکنم ب سوالاتم جواب بدید...مرسی.
بچه ها من میخام تا آخر بهمن عمل کنم ولی هنو دکترمو انتخاب نکردم.کارای ابیانه رو تو سایت دیدم خوشم اومد فقط نوک بینی من گردو بزرگه میخام کوچبک بشه طبیعی نیمه فانتزی میخام نمیتونم بیشتر از 4.5 هزینه کنم .ممنون میشم راهنماییم کنین
+ بانو منیر عشقم خب چرا ورما یه کم با ما مهربون نباشن آخه؟ :))))) + ماهی تنگ بلور بخدا که اگر اینجوری دل خودم و خوش نکنم تا شب نکشیده روانی میشم :))) + مامی مارینا عزیز دلم من کاملا استرست رو درک میکنم... سوالای جالبی هم پرسیدی واقعا ... منم بخوام صادقانه جواب بدم باید بگم که من یه روز راضی َم یه روز یه کم شک میکنم ... ولی نکته اینجاست که من اگر با محبوبی راد عمل نمیکردم سبک کار دکتر دیگه ای هم راضیم نمیکرد... برای همین این ریسک و کردم ... یکی از دوستام پیشش عمل کرده خیلی ناز شده 5 ماه ِ ... سالم هم هست از همه نظر :)) ... میدونی من کلا این یک ماه و نیم که رفتم مطبش کلا فقط یه ناراضی دیدم اونم آدم نمیدونه شرایط قبل از عملش چی بوده... امـااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یه سوال مهم تر از همه اینا پرسیدی " ارزشش و داره؟ " ... من هنوز تو این سوال موندم حتی در مورد بینی خودم که به نظر من عمل لازم داشت توو اینکه ارزش داشت یا نه موندم!!! چرا میگم موندم چون هنوز اذیت های عمل رو خوب یادمه... و همچنان همراهمه... حالا یکی هست نه با آرایش نه با گریم نمیتونه تناسب و تو صورتش بیاره اون حاضره همه چی رو تحمل کنه عمل کنه و به عواقبش هم راضی بشه ولی من الان یه کم تو این ارزش داشتنه موندم... چون در " بهترین بهترین بهترین " حالتش هم بینی شما از نظر تنفسی مثل اولش نمیشه ... و به نظرم این چیزی ِ که تا ته میمونه با آدم... این و تو کسایی که 4 ، 5 سال هست عمل کردنم دیدما... و اینکه بینی آسیب پذیر میشه دیگه ... من دوستم بعد از سه سال یه شیرجه زد شوک وارد شد به بینیش دوباره از تو و بیرون ورم کرد اصن یه وضعی... من اصلا نمیگم عمل نکنا اصلاااااا چون خودم عمل کردم و زدن این حرف از طرف من اصلا صحیح نیست فقط من میگم آگاهانه بیا سمتش ... اصلا عمل راحت و سبکی نیست به قول بابام اتفاقا عمل توی یکی از حساس ترین عضوای صورت ِ و برای همین تا مدتها کل صورت درگیرش میشه............. اما راجع به دکتر از من می شنوی حوصله اگر داری دو سه بار برو مطبش بشین من اول فکر میکردم این کار خیلی بی فایده ست ولی تازه بعد از عمل فهمیدم چقدر خوبه آدم بشینه نمونه ببینه چه اونایی که تازه عمل کردن چه اونایی که دو سه ماه از عملشون گذشته هستن... خیلی تاثیر داره تو تصمیمی گیریت...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
سپیده جون مرسی.واقعا ممنون از وقتی که برام گذاشتی و اینطور با حوصله سوالهامو جواب دادی.میدون من شش ماه پیش عمل لیپولیز انجام دادم و منم دقیقا همین حس رو داشتم یه روز راضی بودم یه روز ناراضی ولی الان که شش ماه گذشته راضیم و میگم خوب شد این کار رو انجام ددادم با همه سختیهاش.امیدوارم تو هم به همین نتیحه برسی و ددیگه فقط از بینیت لذت ببری.به نظر من که بینیت عالی شده.راستی چه مدت گچ داشتی سپیده جون?
یارب آن نوگل خندان که سپردی به منش. می‌سپارم به تو از دست حسود چمنش
دوستای خوشگلم مهم اینه که هممون جذابتر از قبل عملمون شدیم...من بهش ایمان دارم... بیاین هربار که خودمونو توآینه نگامیکنیم لبخند بزنیم و از ته دل خداروشکر کنیم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
* مامی مارینا قربونت برم من عزیزم مرسی نظر لطفتِ خودم کم کم دارم راضی میشم :)) آخه به نظر خودم ورمم خوابیده ولی باز اونجور که باید تیغه بینیم خطی نشده :)) من 6 روز گچ داشتم عزیز دلم... یعنی یکشنبه 30 آذر عمل کردم شنبه 6 دی رفتم بازش کردم 4 روز تامپون 6 روز گچ و بخیه 12 روز هم طلق بعدش دیگه چسب میشه ...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
سلام میشه لطفا راهنمایی کنید از بین اسامی زیر کدوم در مجموع بهتره: دکتر حافظی دکتر محمد ابراهیمی دکتر احمدی مقدم دکتر سجادیان دکتر یحیوی دکتر بیات شهبازی دکتر صحراییان دکتر فتح سامی
منم همین مشکل را دارم بدتراینکه به شک افتادم عمل کنم یا نه بینیم هم گوشتی با پوست ضخیمه بالای بینی هم قوزداره راهنمایی کنید پیش کدوم دکترا برای مشاوره برم آخه بچه کوچیک دارم و نمی تونم زیاد مطب گردی کنم .ممنون
بانومنیر جان ممنونم از اینکه با حوصله جواب میدی....بانومنیرجان دکتر خاتمی یمقدار از عملاش واسم توضیح میدی میخام ببینم تو چه سبکی عمل میکنه طبیعی یا فانتزی یا نیمه فانتزی.******آیا بینی گوشتی رو خوب میتونه عمل کنه؟؟؟؟؟ آیا کسی رو دیدی که عمل کرده باشه از** دکتر خاتمی **ناراضی باشه؟؟؟؟؟؟دوستای گلم که تجربه دارید صادقانه کمکمون کنید..ممنون
2810