2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
بانو جان ممنونم از راهنمایی مفیدت. مطب دکتر راستکاری میرم کارشو ببینم.... بچه ها شما نظری درمورد دکتر خاتمی ندارید؟*از کارش بگید و واسه بینی گوشتی خوبه؟*****آیا دکتر با تجربه ای؟*و تو چه سبکی کار میکنه؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان یه سوال داشتم...ممنون میشم اگر راهنماییم کنید...دکتر برای شما سه ماه بعد از عمل هم آمپول تجویز کرد؟و بعد از اون باید دوباره چسب بزنیم تا ورمش کم بشه؟و کم شدنه ورمش موقته یا دائم؟ (دکترمم غلامرضا احمدی♥ بود)
پریسا جون منم دکترم غلامرضا احمدی بود اما فقط روزیکه از کلینیک مرخص شدم دوتا آمپول نوشت (عضلانی)... بعدش تا سه ماه چسب زدم. بینیت خیلی ورم داره؟ گوشتی بوده؟ آمپولت عضلانیه؟ چون دیدم بعضیا که خیلی ورم دارن براشون آمپول عضلانی نوشته.
سلام عزیزای دلم من به ترتیب جواب شما خوشگلا رو بدم * ماهی تنگ بلور حالا من خوکچه هندی رو محض نمونه واست گفتما... باید بیای ببینیم کامنتاشون و میخونم دلم و میگیرم میخندما... یکی نوشته بود آخی بیچاره دکتر چیکارش کردی اینو ؟ :)) یکی نوشته بود احمق بینی قبلیت بهتر بود خلاصه ادبیاتی دارن دیدنی :))))) ولی من اصلا واسم مهم نیست یعنی تو ایران مردم دور از جون شما در همه جاشون و میتونن ببندن الا در دهنشون و !! * مامی مارینا جان منم مثل شما بودم راستش یه مدلایی می دیدم از دکتر خیلی خوشم میومد یه مدلایی هم میدیدم اصلا خوشم نمیومد! و جالب اینجاست بگم مدلایی که میدیدم و خوشم نمیومد بیشترم بود! ولی چرا محبوبی رو انتخاب کردم؟ واسه اینکه فانتزی رو یه سبک خاصی کار میکنه که من خیلی خوشم میاد... نوک بینی رو خیلی ناز جمع میکنه ... ولی من به یه نکته حساسی جدیدا پی بردم اونم این ِ که چقدر مهم ِ آدم نمونه بالای 6 ماه از یه دکتر ببینه... ولی خب من متاسفانه قسمتم نشد :)) ... من هفته پیش که مطب بودم یه دختره بود دوست ِ زن ِ دکتر بود پیش دکتر عمل کرده بود ترمیمی، خیلی هم ناز شده بودش... میگفت دکتر خودش فانتزی رو خیلی دوست داره واسه همینم فانتزیاش قشنگ در میاد... 5-6 سالم هست که جراحی میکنه صادقانه بگم دکتر ریاکاری نیست که قبل از عمل قربون صدقه ات بره و بعدش ولت کنه از همون اول تا آخر اخلاقش یه طوری ِ ... اونایی که حساس هستن و دوس دارن دکتر لی لی به لالاشون بذاره خیلی نمیتونن باهاش ارتباط بر قرار کنن... وقتی کسی تو مطبش گریه میکنه مثلا سر تامپون کشیدن و اینا زیاد دوست نداره... با من کلا خوبه رفتارش چون من لوس نیستم گریه اینا نمی کنم ... یعنی خودش یه کارایی با بینی من کرد ازم عذرخواهی میکرد که درد داره ولی من هیچی نمیگفتم!! واسه همین خودش دلش میسوزه مهربون میشه :)) ... من تنفسم مشکلی نداره نسبت به اینکه الان ورم داخلی دارم و هنوز بخیه و اینا هستن دیگه ده روزه با بینی نفس میکشم کلا یه وقتایی صدا میده اونم چون ورم داره ولی الان دیگه بیشتر وقتا حتی صدا هم نمیده چیزی که خیلیا بعد از عمل تجربه اش میکنن مورد دیگه اینکه من کلا آدم پیگیری نبودم حتی منظم هم بهش سر نمیزدم بعد از عمل ولی شما اگر خودت آدم پیگیری باشی سوال کنی و جواب بخوای همه اطلاعات و راهنماییارو در اختیارت میذاره ولی خودش خیلی اهل حرف زدن نیست... حالا بری مشاوره میبینی زیاد خارج از محدوده سوال تو حرف نمیزنه :)) من تو مطبش این یک ماه هم کار خیلی قشنگ دیدم هم کار متوسط... تو این یک ماه فقط یه ناراضی دیدم اونم راستش دقیقا نفهمیدم چی شده بود بعد از 6 ماه فرم بینیش انگار عوض شده بود ولی درست ندیدمش... اونم دکتر مشکلی نداشت گفت بیا دوباره بدون هزینه عملت میکنم ولی برادر دختره ازون لاتا بود داد و بیداد راه انداخته بود دکترم خیلی باحال جوابش و داد :)) * فاطیما جونم ضمن توضیحات بالا عرض کنم که من دستمزد دکتر برام شد 4 تومن ، 280 تومن هزینه کلینیکم شد با پول دارو و دنگ و فنگ بعدش حساب کنی دقیقاااااااااا فیکس شد 4490 :)) ، نفسمم که بالا گفتم مشکلی نداره الان با توجه به ورم و اینا خوبه حالم :* بازم سوالی داشتی در خدمتم عزیز دلم :* * مامان آدرین من کلا با اینکه کسی رو پیشنهاد بدم و توصیه کنم مشکل دارم... نظرم و میگم ولی در آخر میگم اصلا رو حرف من حساب نکنین چون من طبق سلیقه دکترم و انتخاب کردم و وسواس اصلا به خرج ندادم شاید شما عزیزانم نکته سنج تر از من باشین و برید مطب چندتا مورد مهم به چشمتون بیاد که من متوجه نشدم... اما چندتا نکته از تجربه خودم بگم این ِ که با توجه به علائم و نشانه ها کاملا معلومه که دکتر خیلی روی بینی من وقت گذاشتن چون من بینیم بالاش کناراش را دم گونه ام یه استخون خیلی سفت و پهن بود که همه بابت اون به من میگفتن دو هفته سیاه و کبود خواهم شد بعد از عمل... ولی دکتر معلوم بود ظریف کار کردن من اصلا یه نقطه هم کبودی نداشتم نوک بینی من خیلی پهن بود خیلی ظریف جمع کردن بعد از در آوردن تامپونا من چک کردم سوراخ بینیم هماهنگ بود کاملا و این نشون میده دکتر هماهنگ و قرینه بینی رو جمع کرده... دیگه چی بگم خواهر... الان چیز خاصی به ذهنم نمی رسه ولی در کل تا اینکه به نسبت 29 روز بعد از عمل راضی هستم من ولی خب میگم واقعا الان زوده... + رسپینا جون دکتر به من این ژل رو دادش : Stratamed خیلی کوچولو موچولوءِ 60 هزار تومن ِ تو کاغذش که نوشته پای ِ از زانو قطع شده رو باز سازی میکنه عین روز اولش :)) بخداااااا منم دارم استفاده میکنم ... + عزیزانم بازم هر سوالی بود من در خدمتم ...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
دیرو ز رفتم مطب دکتر با وجود ورم زیاااااااااااااااااد یه سری میگفتن بینیت خوب شده منم حس خوبی پیدا کردم اما مشکل اینجاست که اونا فک میکردن بینیم گوشتی بوده که اینجوری تپل شده:( اما من بینیم استخونی بود خداکنه قلمی بشه ورم ازت متنفرممممممممممممممممممممم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
آخه میدونی سپیده؟ یه وقتایی بینیم کوچیکتر میشه قشنگتر میشه یه وقتایی بزرگتر و زشت میشه حالا مشکل اینجاست که من نمیدونم فرم اصلیش کدوم یکیه
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
2810