2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
بچه ها دیشب خواب دیدم بینیم یهو انقد بزرگ شده زشت شده توخواب دلم میخواست خودکشی کنم خداکنه بعد از اینهمه سختی کشیدن و استرس بینی هممون همونجوری بشه که همیشه دوس داشتیم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
منیر جونم مرسی خداروشکر سرکار میام زیاد وقت ندارم وگرنه اگه بیکار بودم فک کنم یه آینه قدی میذاشتم کنارم لحظه به لحظه مماخ فلک زده رو ورانداز میکردم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Parva من اینکارو کردم خیلی برام جالب بود هر هفته از روبرو عکس گرفتم روند فرم گرفتنش و دیدم دیگه خیالم یه کم راحت شد... من دیگه آینه رو گذاشتم کنار...... دیگه همه اش میگم هرچی شد شد من نگاش کنم عوض نمیشه :)) و اینکه خواهرم میگه تجسم خلاق خیلی کمک میکنه!! بینیت و در بهترین و زیبا ترین فرم تصور کن همه اش... منم دارم ازین روش استفاده میکنم تا ذهنم آروم بشه...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
سپیده جون بینیت از نظر من خیلی شیک شده و صورتت رو بازتر کرده..بارها هم گفتم..این به کنار گلم...من نمیرسم مرتب بیام اینجارو بخونم الان که نیکان خوابه مرور کردم دیدم که نوشتی سوراخای بینیت تا به تا شده..درسته؟ کو؟؟؟ بابا حساس شدی ها زیادی!!! در کل راضی هستی از دکتر محبوبی یا نه؟ من هر روز عکسای اینستا رو میبینم ..میخوام بدونم به من پیشنهاد میکنی که بازم پیشش عمل کنم برای یک سال دیگه؟
یا اباالفضل
سلام دوست جوناااااااا دوستای گلم نظر شما واسه دکتر عبدالرضا خاتمی چطور***از سبک عملش واسم توضیح میدید آیا واسه بینی های گوشتی مناسب؟*هزینه عملش چقدر؟** دوستان کدام دکتر میتونه مثل سامی عمل کنه؟*من بینیم گوشتی* دکترسجادیان کارش تمیز خوب ولی خیلی جمع جور نمیکنه واسه همین دیگه دکتر سجادیان رو کنسل کردم. بچه ها دکتر ایوبیان واسه بینی گوشتی خوبه؟*هزینه عملش چقدر؟* بچه ها من دیگه واسه انتخاب دکترم وقتی ندارم....کمکم کنید...خیلی گیج شدم. بچه ها دکتر راستکاری از سبک عملش لطف توضیح بدید...من بینی طبیعی خییییییلی شیک دوست دارم....و سلامتی بینیم واسه خیلی مهمه و دوست دارم نوک بینیم جمع بشه..دوست دارم خیلی بینیم شییییییییییییک بشه.... آیا دکتر راستکاری واسه بینی گوشتی مناسب و با توجه ب اون مدلی که من دویت دارم دکتر راستکاری میتونه بینی من رو اون مدلی که میخام عمل کنه؟******
سلام من شش ماه پیش با دکتر صفایی عمل کردم بینی ام گوشتی بود عمل بسته انجام داد از پهنای بینی ام خیلی راضی ام خیلی خوب جمع اش کرده ولی هنوز نوک بینی ام گرده و تیز نشده خیلی طبیعیه هیچ کس تشخیص نمیده عمل کردم البته من چسب نزدم زیاد با اینکه دکترم 50درصد کارش به چسب زدنه بهم گفت چون چسب نزدی نوک بینی ات تیز نشد از الان دارم به ترمیم فکر میکنم
كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
بچه های دیگم لطفا رعایت کنن اگه دوستان میان عکس میزارن فقط بخاطر کمک به شماهاست... این کار واقعا درست نیست... یه نوع خیانت در امانته بعد میگید چرا قدیمیا نمیان و عکس نمیزارن
ابریشم جون آره سوراخای بینیم تا به تاست الان ولی بخاطر ورم اینطوری ِ یعنی قبل از اینکه ورم کنه اندازه هم بود این و مطمئنم که دکتر قرینه جمع کرده بوده بینیم رو خیلی هم بهش حساس نیستم فقط دوست ندارم از روبرو خیلی معلوم باشه که اونم دکتر گفت چون بینی میاد پایین خود به خود نما نداره دیگه و اینکه گفت اگر نهایتا مشکلی هم بود به یه عمل خیلی کوچیک دیگه و بی حسی موضعی میتونه درستش کنه من تا الان هنوز چیزی برام پیش نیومده که بذارم رو حساب اینکه دکتر کارش خوب نبوده :* حالا باز تو اینستا دارمت دیگه :* اگر چیزی بشه تا یک سال دیگه در جریان میذارمت
گوگولی به نظر من اونی که اومده عکس برداشته اصلا از ماها نیست فقط یه خواننده ی سو استفاده گرِ ... مردم بی شعورن دیگه ... آدم واقعا نمیدونه بهشون چی بگه...
ماهی تنگ بلور خواهر به حرفا اهمیت ندیا عزیز دلم بیا ببین یکی تو پیج دکتر برای من نوشته شبیه خوکچه هندی شدم ولی آیا اهمیتی داره عشقم؟ حرفاشون اصلا اصلا اصلا جدی نگیریا باشه؟ مهم این ِ که خودت دوست داشته باشی نتیجه عملت رو
بانو منیر خیلی مهربونی عزیزم ممنوننننن از حرفات خیلی حالم بهتر شد سپیده جون عاشق روحیتم اصلا عزیزم :))) غلط کرده بهت همچین حرفی زده بی فرهنگ :| بذار خودشون عمل کنین ببینیم چی میشن لابد انجلینا جولی :| مرسی عزیزدلم من زیادی حساسم باید قوی تر باشم :| شماها درست میگین :|
2810