2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
ماهی تنگ بلور ..... ازینش حرصم میگیره که هماهنگ بودش :( خیلی خوشحال بودم وقتی دیدم هماهنگه ... ... دیروز پیش دکتر بودم دیدش گفت کاملا ورم داخلی این سمت بینیت معلومه خودت حس نمیکنی؟ گفتم چرا گفت بخاطر همین هم مایل شده یه اون سمت و البته اینکه گفت کاملا مشخصه از روی عادت به اون پهلو میخوابی و این ورمت و تشدید کرده گفت من توصیه میکنم نمک نخوری و همچنان طاق باز بخوابی تا ورمت کم بشه خیالت راحت بشه کجی ِ بینیم از روبرو به اون صورت معلوم نیستش http://up.pixfa.ir/medium/bwp.jpg
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس اگه اینجوریه که اوکی میشه. عزیزم مراقبت های بعد از عمل خیلی خیلی مهمه!!! من با اینکه عادت دارم رو شکم بخوابم اما دوماه طاق باز خوابیدم تازه من گودی کمرم دارم دیگه ببین چقد سختم بود... تو خوابم همش مراقب بودم... نمک نمیخوردم، چیزای سنگین بلند نمیکردم. اینا خیلی مهمه. مرسی ماهی تنگ بلور جوووووووووونم بینیم 19 این ماه 5 ماهش شد. خوبه راضیم خدا رو شکر... اما از روبرو هنوز ورم داره... دکترم میگه تا یه سال ورم داره بینی. حالا امشب یا فردا عکس میزارم
آخه می دونی خیلی هم نمیشه به رو حرف دکترا حساب کرد آدم چ میدونه آخه ... اون شاید واسه اینکه من بهش گیر ندم میگه طبیعی ِ :)) تا زیر 6 ماه بینیم منفجر هم بشه از نظر دکتر طبیعی ِ به قول دوستام هر اتفاق وحشتناکی بعد از عمل بینی کاملا طبیعی و نرمال محسوب میشه :))
منم دقیقا عادت داشتم دمر بخوابم ولی ریسک نمیکنم از هفته دوم به پهلو خوابیدم که اونم اینجوری باعث دردسر شد... دست خودمم نیستا خوابم که میبره خیلی شیک عین سیخ کباب می چرخم سر جام..........
گوگولی جون گفتی ورم روبرو اشکمو در اوردی عزیزم :((( انقدر ورم دارم انگار میخوام منفجر بشم منم بعد از دوماه دیگه طاق باز نخوابیدم ولی باز شروع کردم بس که ورم دارم خسته شدم من که انقدر رفتم پیش دکتر غر زدم دیگه گفت اگه مشکلی بود بعد از ۶ ماهت بیا :)))) حالا منم منتظرم این ماه هم تموم بشه برم غر بزنم :)) اره سپیده جون ادم به این مرحله که میرسه دیگه به دکترش اعتما.د نداره ولی یکم باز که بگذره و یسری حرفهاش ببینه درست بوده دوباره اعتماد میکنه بهش فقط حواست رو از بینیت پرت کن:))
منم الان یکم از روبرو بینیم ورم داره ... من دکترم چندبار ماساژم داده بینیمو ... میگه اینجوری ورم بینی کمتر میشه و بینی فرم قشنگتری پیدا میکنه ... یه بار بهش گفتم دکتر بیشتر ماساژ بده کوچیکتر شه آخه فکر کن 15 ثانیه هم نمیشه ماساژش، گفت نه اگه بیشتر ماساژ بدم یه ساله دیگه که ورمت بره بینیت خیلی کوچیک و زشت میشه و بصورتت نمیاد.
چشم عزیزانم رعایت میکنم و باز نتیجه اش رو باهاتون در میون میذارم خوشگلا......... چقدر خوب که این موارد رو شماها گذروندین...
ای وای من حرفای شما رو میخونم کلا از عمل پشیمون میشم
09309198044 فروشگاه اینترنتی نی نی تاپ www.ninitop.com وارد کننده لباس های مارکدار کودک و نوزاد، سیسمونی، تزئینات جشن ها... گفتگوی آنلاین http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=25935