2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015655 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرتون میشه به عکسای سایت و نظر دوستان اینجا میشه دکتر انتخاب کرد واسه ویزیت؟؟؟؟؟؟ باور کنین با بچه کوچیک اونم از راه دور و هزار مشکل دیگه واقعا سخته انتخاب دکتر
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
مینا جون من شیراز هستم...امشب با دکتر رجایی ویزیت شدم...یه سر هم دکتر روشنی میزنم... شما دکترهای شیراز کدومها رو رفتید که نپسندیدید؟؟
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
ophelia جان من هنوز خودم عمل نکردم.ولی چون بینی طبیعی میخوام و تا حالا ناراضی ازش ندیدم کلانتر رو انتخاب کردم. فکر میکنم ریسکش خیلی کمتره. در ضمن دکتریه که به ادم ارامش میده.
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
ارشیدااا جاان .... من رو تنفس خیلی حساسم با خودم فکر میکنم اگه تنفسم خراب بشه... کابووس شده برام فقط میخوام ایراد بینیم رفع بشه ... شما چه سوالایی از ایشون پرسیدید؟ دکتر چی گفتن؟؟
به من گفت خودت قیافت خوبه. از روبرو بینیت زیاد تغییر نمیکنه بیشترین تغییر رو تو سه رخ و نبمرخ داری.گفت در کل 30 تا 40 درصد خوشگلتر میشی.البته اونم سر عمل میگم. و اینکه از بیرون بخیه نمیخوره برا من خیلی مهم بود
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
کلانتر کلا کارش روتوش هست.از وقتی تصمیم گرفتم باهاش عمل کنم به هر کی میگم میگه خیالت راحت.من شنیدم چون بینی رو زیاد دست کاری نمیکنه تنفس هم مشکل بهم نمیزنه.تومطب هم دو تا کار دیدم که چسب و گچ داشتن.
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی