2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست
بچه ها من امروز رفتم بیمه واسه سوال پرسیدن درباره هزینه ها بیمه بهم گفت واسه انحرافت تا سقف 5 میلیون پرداخت میکنیم. از طرفی که دکتر کلانتر کل هزیته رو گفته 6تومن..دفعه اول گفت واسه بیمه معرفی نامه نمیدم. کسی اطلاع داره که چطوری میتونم دکتر رو راضی کنم بهم معرفی بده و تو معرفی فقط بنویسه واسه عمل سپتوپلاستی؟؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه سوال استخوان تیغه هم ورم میکنه؟ حس میکنم یه چند وقتیه نیمرخم یه برجستگیه کوچیک داره که با دست کشیدن مشخصه و وقتایی که سرما میرنه بینیم یه دره ورم میکنه معلوم میشه :( کسی اطلاعی داره لطفا راهنــــــــــــــــــــــــمایی کنه
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
مروارید اگه رفتی ویزیت سیریش شو وقت بگیر یا بشین تو مطب تا وقتایی که کنسل میشه بهت بده باتلفن درست جواب نمیده واسه منم اول گفت وقت نداره البته بگما از اواسط بهمن میرن سفر به مناطق محروم اینوره عید فکر نکنم وقت بده ولی با این حال سریش خو دکتر شی وقت میده من تقریبا یه ماه بعد ویزیت وقت گرفتم
Cupid giving flowers
مامان طناز بعد عمل چطور؟ بعد عمل بهم گزارش و نامه میده که از بیمه بگیرم؟ چرا قبول نمیکنه معرفینامه؟ دکترای دیگه کیا قبول میکنن؟ مثلا دکتر برزنجی یا منافی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
mamanetanaz جون هر وقت گچ رو برداشتی عکس میذاری برامون؟ بگو بینی ات قبل عمل گوشتی بوده یا نه؟ الان چقدر راضی هستی؟ چند روز باید چسب رو بینی ات باشه؟ بینی رو ماساژ هم داد؟
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
منم روی تیغه بینیم احساس میکنم یک برجستگی هست که فقط با دست کشیدن لمس میشه. دیروز مطب دکتر بودم خانمی که چسب میزنه گفت به احتمال زیاد ورمه ولی موقع ماساژ یکمی اون قسمت رو فشار بده.
دکترسجادیان