2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببینی طوری که دکتر به بینی من چسب میزنه و حتی وقتی که چسب رو می کنه از ضربه بدتره کلی هم درد می گیره که اصلا حالت صورتم عوض میشه ... وقتی بهش می گم مشکلی پیش نمیاد اینطوری ... لبخند میزنه.
نه دردی احساس نکردم ولی اون لحظه ای ک سر داداشم از بغل خورد و صدا داد گفتم دماغم رفت دیگه...میدونم دکتر منم وقتی دست میزد خیلی درد میگرف ..خیلی بلا های دیگم تو این ی ماه سر بینیم اوردم ولی این ترسوند منو
منم تو این 20 روز 2 بار نوک بینیم ضربه خورد... یکی وقتی داشتم تیشرتم رو در میاوردم خودم زدم یه بار هم داشتم با دوستم شوخی می کردیم اون دستش خورد ... یه نفر هم دیدم یه خانم بود که اومده پیش دکتر بچه اش ضربه زده بود مشکلی نداشت. دقیقا می فهمم چی می گی منم بعد از این اتفاقا هی می گم نکنه کج بشه نکنه خراب بشه ولی بهتر اینه که به خاطر این حساسیت ها دیگه دستکاری نکنی بینیتو ... مشکلی هم پیش نمیاد ایشالا. خداروشکر خونریزی و درد شدید و اینها هم که نداشتی
به نظر من اصلا مثبت نگاه کن، مثلا من خودم ضربه از راست زدم بعد وقتی دوستم ضربه از چپ زد گفتم خب خداروشکر برگشت سر جاش ایشالا اون صدا هم برای شما واسه این بوده که کار دکتر درست تر بشه شاید یه استخونی یا غضروفی چیزی برگشته سرجاش احتمالا دکتر یادش رفته بوده درست کنه به هر حال الان هر اتفاقی افتاده باشه واقعا نمیشه کاریش کرد بیشترین ارامش و خیال راحتی رو خود دکترت میتونه بهت بده. برو پیشش بهش بگو..همین که بگه مشکلی نیست و همه چی عادیه کاملا خیالت راحت میشه .
ساسان چقدر نکته خوبی رو اشاره کردی راجع به اینکه سعی کنیم با بینی نفس بکشیم چون منم بعد از دو هفته با دهان نفس کشیدن دقیقا همین مشکل و داشتم حس میکردم که چون تا حالا از دهان حجم زیاد و نفس کشیدم حالا موقع دَم باید طولانی و عمیق نفس بکشم تا اون حالت جبران بشه اوایل اینقدر نفسم صدا میداد ( سوت نمیکشیدا ولی صدا میداد ) که از دور میشنیدن همه یا یه وقتایی یادم میرفت باز با دهان نفس میکشیدم مامانم یادم مینداخت الان دیگه دوباره بینی روتینم شده... واقعا باید خدارو شکر کنم که تنفسم مشکلی نداره دیگه... امیدوارم " همگی " زود زود مثل قبل بی صدا و ناخودآگاه!!! روتین و عادی باز از بینی نفس بکشین و ذوق کنین من که خیلی ذوق دااااااااااارم...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
سلام وقت بخیر دوستان لطفا بگید کدوم یکی از این دکترا برای بینی استخوانی غضروفی با انحراف شدید داخلی و ظاهری گزینه مناسب تری برای رفتن به مطبش؟ 1-غلامرضا احمدی 2- شاهین صحرایی 3- حسن عامری 4- دکتر کامیابی