در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
مامان الی بله من سوراخ هام یکی نبود ولی یکی شد البته خیلی طول کشید ولی هنوز پره هام یک میلی متر فرق دارن البته از فبل از عمل یه میل فرق داشتن من که همه مشکلم همین یه میله که داره دیوونم میکنه :/ هستس عزیزم خیلی لطف داری من دعا میکنم یه دکتر خوب پیدا کنی که بینیت ایدهال ایدهال بشه عزیزدلم غصه نخور :***
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام به همه دوستای گلم راستش تعدادصفحات تاپیک خیلی زیاد بود نتونستم همه روبخونم میشه منو راهنمایی کنید خواهرم 23سالشه بینیش گوشتی تقریبا بزرگه بهترین دکتر برا بینی گوشتی کسی سراغ دارید ممنون میشم اسم آدر س شماره لطف کنید
Sima جان حتما برو دکترت ویزیت بشی ایشالله چیزی نشده نگران نباش عزیزم النا جان عکس نیمرخ قبلم رو ندارم باید بگردم اما قوز داشت و سرش افتاده بود نه عزیزم استخونی غضروفی بود
سلام به همگی. من دوم بهمن با کلانتر هرمزی وقت عمل گرفتم. کار زیادی ازش ندیدم ولی خیلی تعریفش رو شنیدم. اگه کسی با ایشون عمل کرده میشه عکسش رو بذاره.الان بین فتح سامی و کلانتر مردد شدم
سبیده جان خییلی قیافه ات عوض شده و خیییلی خوشکل تر و نازتر شدی مهم اینه که تغییراتت بسیار مثبت بوده ببخشید یه بار دیکه هزینه رو میکی اکر از دکتر بخوام طبیعی بشه به نظرت امیدی هست که نیمه فانتزی بشه جون میخوام کمتر از بینی شما فانتزی بشه
ارشیدا جان من یه هفتس با کلانتر عمل کردم هنوز گچ دارم نمیتونم نظر بدم بینی من گوشتیه خفن بود منم بین کلانتر وسامی مونده بودم اما دل و زدم به دریا و رفتم کلانتر چراش رو هم زیاد نمیدونم ولی اگه بینیت استخونیه من چند تا کار خیلی خوشگل و طبیعی از کلانتر دیدم یعنی انگار این دماغ از اول خوشگل بوده ایدا یک ماه و نیمه با کلانتر عمل کرده مال ایدا هم خوب شده بینیش خدارو شکر راضیه بهناز هم نزدیکه دو ماهه با کلانتر عمل کرده اوایل عملش عکس گذاشت دیگه ولی ازش خبری نیس
mamanetanaz جون ممنونم. شما کی قراره گچ رو برداری؟چند روز تامپون داشتی؟ کلانتر گفت چند درصد بهتر میشی؟ به من گفت 30 تا 40 درصد بهتر میشی. میترسم برم کلانتر تغییر خاصی دماغم نکنه.البته خودم طبیعی دوست دارم
ارشیدا جون دکتر به من درصد نگفت فقط گفت اجزا صورتت خوبه بینیتم که ععمل کنی رو صورتت خوب میشینه به بقیه اجزات میاد دو روز تامبون و ١٢ روز گچ عکس بینیت رو اگه برات ممکنه بزار ببینم تا بگم کلانتر خوبه یا نه بینی منو چون پوستش ضخیمه گفت سرش خیلی کم جمع میشه پره هارم که دست نمیزنه خیلی سلامت بینی براش مهمه منم دو شنبه تا حدودی معلوم میشه چه کرده فعلا که از زیر که میبینم انگار هنوز گندس
سلام عید همه مبارک مرسی که جواب منو میدید من که فقط دارم غر میزنم. ولی دوستان خیلی از نظر روحی بهم ریختم و فقط میتونم برای شما دردو دل کنم چون بیرون از اینجا همه میگن خودت کردی دکترتم خودت انتخاب کردی دیروز بعد از 25روز چسبمو باز کردم رفتم عروسی ولی اصلا اعتماد بنفس نداشتم احساس میکنم شخصیت صورتمو از دست دادم دلم برای خودم تنگ شده سوراخهای بینیم هم که تابه تا یکمم پاشدم برقصم تنگی نفس شدیدی گرفتم اینا طبیعیه یا برم با دکترم صحبت کنم به اونم هر چی میگم میگه تا سه ماه اعتراضی نکن دیشب همش بابغض بودم