2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست
ماهی تنگ بلور بینیت خیلی قشنگ شده . مبارکت باشه من دوست داشتم بینیم این فرمی بشه ولی خوب...
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
مامان الی بله من سوراخ هام یکی نبود ولی یکی شد البته خیلی طول کشید ولی هنوز پره هام یک میلی متر فرق دارن البته از فبل از عمل یه میل فرق داشتن من که همه مشکلم همین یه میله که داره دیوونم میکنه :/ هستس عزیزم خیلی لطف داری من دعا میکنم یه دکتر خوب پیدا کنی که بینیت ایدهال ایدهال بشه عزیزدلم غصه نخور :***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستای گلم راستش تعدادصفحات تاپیک خیلی زیاد بود نتونستم همه روبخونم میشه منو راهنمایی کنید خواهرم 23سالشه بینیش گوشتی تقریبا بزرگه بهترین دکتر برا بینی گوشتی کسی سراغ دارید ممنون میشم اسم آدر س شماره لطف کنید
خدایا شکرت
سلام به همگی. من دوم بهمن با کلانتر هرمزی وقت عمل گرفتم. کار زیادی ازش ندیدم ولی خیلی تعریفش رو شنیدم. اگه کسی با ایشون عمل کرده میشه عکسش رو بذاره.الان بین فتح سامی و کلانتر مردد شدم
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
سبیده جان خییلی قیافه ات عوض شده و خیییلی خوشکل تر و نازتر شدی مهم اینه که تغییراتت بسیار مثبت بوده ببخشید یه بار دیکه هزینه رو میکی اکر از دکتر بخوام طبیعی بشه به نظرت امیدی هست که نیمه فانتزی بشه جون میخوام کمتر از بینی شما فانتزی بشه
من هنوووووز معتقدم میشود عشق به انها اموخت
ارشیدا جان من یه هفتس با کلانتر عمل کردم هنوز گچ دارم نمیتونم نظر بدم بینی من گوشتیه خفن بود منم بین کلانتر وسامی مونده بودم اما دل و زدم به دریا و رفتم کلانتر چراش رو هم زیاد نمیدونم ولی اگه بینیت استخونیه من چند تا کار خیلی خوشگل و طبیعی از کلانتر دیدم یعنی انگار این دماغ از اول خوشگل بوده ایدا یک ماه و نیمه با کلانتر عمل کرده مال ایدا هم خوب شده بینیش خدارو شکر راضیه بهناز هم نزدیکه دو ماهه با کلانتر عمل کرده اوایل عملش عکس گذاشت دیگه ولی ازش خبری نیس
Cupid giving flowers
mamanetanaz جون ممنونم. شما کی قراره گچ رو برداری؟چند روز تامپون داشتی؟ کلانتر گفت چند درصد بهتر میشی؟ به من گفت 30 تا 40 درصد بهتر میشی. میترسم برم کلانتر تغییر خاصی دماغم نکنه.البته خودم طبیعی دوست دارم
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
ارشیدا جون دکتر به من درصد نگفت فقط گفت اجزا صورتت خوبه بینیتم که ععمل کنی رو صورتت خوب میشینه به بقیه اجزات میاد دو روز تامبون و ١٢ روز گچ عکس بینیت رو اگه برات ممکنه بزار ببینم تا بگم کلانتر خوبه یا نه بینی منو چون پوستش ضخیمه گفت سرش خیلی کم جمع میشه پره هارم که دست نمیزنه خیلی سلامت بینی براش مهمه منم دو شنبه تا حدودی معلوم میشه چه کرده فعلا که از زیر که میبینم انگار هنوز گندس
Cupid giving flowers
سلام عید همه مبارک مرسی که جواب منو میدید من که فقط دارم غر میزنم. ولی دوستان خیلی از نظر روحی بهم ریختم و فقط میتونم برای شما دردو دل کنم چون بیرون از اینجا همه میگن خودت کردی دکترتم خودت انتخاب کردی دیروز بعد از 25روز چسبمو باز کردم رفتم عروسی ولی اصلا اعتماد بنفس نداشتم احساس میکنم شخصیت صورتمو از دست دادم دلم برای خودم تنگ شده سوراخهای بینیم هم که تابه تا یکمم پاشدم برقصم تنگی نفس شدیدی گرفتم اینا طبیعیه یا برم با دکترم صحبت کنم به اونم هر چی میگم میگه تا سه ماه اعتراضی نکن دیشب همش بابغض بودم
تصمیم بگیریم استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر
2810