2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015512 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیغه ی بینی من صاف ِ صاف ِ هفته اول البته حس میکردم کج ِ که بعدا فهمیدم ورم بوده و الان صاف ِ من بینی که تیغه اش کج باشه ندیدم اونجا خواهر
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
ببین عجله نکن :) به منم گفتن عجله نکن زیاد گوش نکردم منم وظیفه خودم میدونم به شما بگم... اینطوری وقتی دلت با دکتری نیست چجوری رفتی وقتم گرفتی عزیزم؟ مطمئن شو یه جوری باشه که دیگه بینیت و هرچی شد بسپاری به اون دکتر... بعدش نگی کاش رفته بودم پیش یکی دیگه من الان نمیگم کاش رفته بودم پیش یکی دیگه، چون از دکترم مطمئن بودم کاملا میدونستم که فقط دوست دارم پیش اون عمل کنم نه هیچکس دیگه... ولی الان کلا میگم کاش عمل نمیکردم :)) بهتر بود :)) ولی حالا خارج از شوخی به نظرم تو این موضوع عجله نداشته باشی بهتره... با آشفتگی دکتر انتخاب کردن ریسک ِ ... سر صبر انتخاب کن
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
بانو منیر 7سال پیش کدوم دکتر عمل کردین ؟الان با کی عمل کردید ؟ من با حرفاتون ترسیدم از عمل ولی خیلی دوس دارم عمل کنم اما میترسم مشکل تنفسی پیدا کنم مشکل انحرافم ندارم فقط بینیم کشیدس و قوز داره
سلام دوستان شبتون به خیر .ممنون میشم اگه راهنمایی کنید از بین دکترای کرمانشاه دکتر خوب رو میشناسید؟بینی من استخوانی غضروفیه با قوس کوچیک البته مشکل تنفسیم دارم نمیتونم خوب نفس بکشم.در مورد دکترای تهران کسی که طبیعی کار کنه رو میشناسید/یکی از دوستام پیش یحیوی رفته بود البته من یک ماه بعد از عمل دیدم که چسب داشت بینیش خیلی ورم داشت
فاظلی نه زیاد دوستم عملیده راضی نیست البته گوشتی بوده .حالا در کودو کریمی یا جلیلی اگه بچه های کرمانشاهی کسی بود ممنون میشه راهنمایی کنه البته اگه سلیقم با کرمانشاه جور در نیاد تهران میام فقط مشگلم بچس کوچیکه
2810