2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
مامان آدرین کلا به نظر من دکتر خیلی خوش اخلاقی نیست ولی برای من مهارتش مهم تر بود و اینکه منم مریض گیر بده ای نبودم اصلا با من رفتارش خوب بود حتی موقع برداشتن طلق صورتم و که دید از دور گفت چه خوشگل... صورتم و گرفت بالا یه کم بینیم با لبخند نگاه کرد... کلا به من میخنده ولی دیدم مخصوصا با کسایی که خیلی گریه میکنن و لوسن بد اخلاقی میکنه و اعصاب دخترای لوس و اصلا نداره واسه همین منم صدام اصلاااااااااااااااااااااااااا جلوش در نمیومد هی به همه میگفت ازین یاد بگیرین :))
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
واقعا ممنونم آقای ساسان خیلی گیجم با اینکه همه می گن بینی شما راحته و کاری نداره ولی نمی دونم چی کار کنم بعضی اوقات اصلا منصرف می شم عمل کنم من با پوریا افلاکی فیکس کردم ولی بعد به گوشم رسید که اگه خراب کنه گردن نمی گیره من ازش کار بد ندیدم ولی نمی دونم دیگه چی کارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟ وای خدا کنه اینجوری باشه خیلی ناراحتم آخه من قبل عملم اگه خوشگل نبودم زشتم نبودم صورتم تو ذوق کسی نمیزد همه اش میترسم بعد عمل یهو تو ذوق بزنه صورتم :( میترسم اصن برم دوستم و ببینم :(
منم دقیقاً همین حال شما رو دارم همه مخالفن عمل کنم ولی من 5 سال که تو سرمه واقعا دوست دارم ولی اگه جایی برم که خراب بشه افسرده میشم البته اگر هم عمل کنم اگه 70 درصد اونی که می خوام بشه به کسی اجازه نمی دم که تو ذوقم بزنه اگر ادم خیلی سخت گیر باشه همش باید تو این مطبا بره که خیلی کار خسته کننده ای من شخصا از بینی ت خوشم اومد اون روزی که رفتم مطب محبوبی بینی خوشم نیومد فقط 2 تاشون خوب بودن شاید قبل عملشون خیلی بینی شون نافرم بوده ولی همه راضی بودن من اگه تیغه بینیم کج نشه نوکشم افتاده نشه چیزی دیگه ای برام مهم نیست به خودت بگو عالیه واقعا تاثیر داره
عزیزم کلینیکش از نظر من آره تمیز بود پرسنلش هم مهربون و خوب بود ولی اگر خواستی وقت عمل بگیری یه روز کم عمل بگیر که بذارن همراهت تو طبقه اتاق جراحی بمونه اگه روز شلوغ باشه میفرستنش پایین هزینه عملش و اینا دقیقا همونی که گفتش شد زیادتر نشد فقط اونا گفتن هزینه کلینیک 150 تومنه ما رفتیم کلینیک گفتن چند روزه بیشتر شده 50 هزار تومن که ما هم چیزی نگفتیم دادیم دیگه آدم اینهمه خرج میکنه 50 هزار تومن توش گم میشه :))
آره درسته دقیقا 280 میشه به من گفته بودن 150 لباس 80 پمپ درد بعد اونجا گفتن شده 200 پمپ دردم دل به خواهی ولی بگیر حتما هرکی نگرفت بعد عمل دردش و حس میکرد ولی ماها که گرفته بودیم منگ بودیم ولی درد نداشتیم من از اینستاگرام سه ماه کارای دکتر و هر شب دنبال کردم بعد دیگه رفتم مطب هنوز با خودش حرف نزده بودم وقت عملمم گرفتم در این حد دیگه به دلم نشسته بودش مهم اینه که به دل خودت بشینه کاملا حالا هر دکتری میخواد باشه باشه واقعا مهم اینه که با رضایت دل خودت بری سمتش
من اونجا بعد عملم ببخشید چون W.c نمیرفتم بهم 3 تا سرم زدن یعنی خیلی بیشتر از بقیه ولی اونارو اصلا پولش و نگرفتن یعنی توو این چیزا اصلا گدا بازی در نمیاوردن
2810