2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاااام دوست جونا لاریساجان سپیده جان از راهنمایی های مفید و با ارزشتون ممنونم... سپیده جان بینی شما خیلی خوب شده...نوک بینی شما خیلی تمیز و طبیعی شیک عمل کرده...سپیده عزیزم بینی من افتاده نیست و لبم یمقدار داره تا بینیم....ممکن دکار محبوبی راد نوک بینی من رو خیلی بالا ببره؟؟؟ و من ی نکته که فراموش کردم بگم اینکه جای بخیه نمونه خیلی واسم مهم... سپیده عزیز شما جای بخیه خیلی واضح مونده؟*****من که تو عکس متوجه نشدم. مامان آدرین شما مطب دکتر محبوبی راد رفتی ....نمونه کاراشو دیدی...راضی بودی؟؟کسی رو دیدی بینیش گوشتی باشه و خوب شده باشه و راضی باشه؟؟؟مامان آدرین بینی شما گوشتی؟؟؟؟؟؟******** خدایا من گیج شدم نمیدونم کدام دکتر رو انتخاب کنم.
ماری جون منم همین و گفتم که چون بینیت افتاده نیست یه کم ریسکه محبوبی راد کلا سر بالا میکنه و اینکه بینیم با چسب اینقدر خوب به نظر میاد الان بدون چسب افتضاح ِ یعنی من در حال حاضر من فقط دارم به خودم میگم چرا عمل کردم ... نوک بینیم اتفاقا بدون چسب زیاد طبیعی نیست این عکس ورم داره باید عکس جدید براتون بذارم... جای بخیه های من نیست ولی برش جراحی هستش که اونم خب طبیعی ِتازه ست هنوز...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
عوارض تو هر فردی فرق داره من الان نه لب بالام نه دندونام اصلا بی حس نیست فقط کنترل روی ماهیچه لب بالام 100% نیست که اونم بخاطر ورم زیر تیغه بینیمه که روی خندیدنمم تاثیر گذاشته و دیگه خیلی طبیعیه و به مرور داره بهتر میشه ... کلا من به جز همین ورم صورتم بقیه عوارض عمل بعد از دو هفته کلا از بین رفته نفسمم که باز شده خدارو شکر ... همه میگفتن یکی دو ماه طول می کشه نفس به حالت طبیعی برگرده واقعا ترسیده بودم ولی نفسم برگشت شبا دیگه راحت میخوابم یعنی اگر سرما نخورده بودم الان دیگه همه چی خوب و خوش بود.............
من یه چیزی که برام مهم بود این بود حالت پره هام قبل عمل بد نبود مخصوصا از نیم رخ کنارش بد نبود ولی الان کاملا مدلش عوض شده و یکسره شده نمیدونم بخاطر ورمه یا کلا دکتر اینطوری کرده عجیبه من شنیده بودم مدل پره ها رو خیلی دست نمیزنن ولی مال سبکش کاملا عوض شده... نمیدونم بخاطر ورمه یا نه کسی مشکل مشابه داشته؟ که حس کنه پره ها و کنار بینیش یکسره شده . بعد ببینه بخاطر ورم بوده؟... ممکنه ورم بخوابه پره هام شکل بگیره؟ یا کلا همینجوریه؟ من اصلا نمیتونم ورم داشتن یا نداشتن بینیم و تشخیص بدم!
یه جور دیگه بگم واضح تر بشه حرفم، پره هام روش برامدگی داشت قبلا الان دیگه نداره یکسره شده با بدنه بینیم... نمیدونم حالا ورمه یا مدلش اینجوری شده ...
2810