2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
آخی شیدا :( ... پس دیگه مرخصی رو باید بگیری خواهر............ عمل اصلا ترس نداره به من که قبل از عمل قرص آرامبخشم داده بودن خیلی خوشحال و خندان رقتم اتاق عمل :))
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ آخ شیدا خب این هر دو تا ترست و منم داشتم میبینی که به هوش اومدم بعد آخه دختر اینهمه آدم روشی 300 میلیون تا عمل جراخی میشه دو تاش به هوش نمیان بعد ما اینقدر بد شانسیم واسه عمل بینی بریم اتاق عمل اَد ما به هوش نیایم آخه؟ :)) :* اینا طبیعی ِ ولی ترس به هوش میای الان ببین خواهرت چی شیک به هوش میاد حالا :* و البته این ترس که بینیت اونی که میخوای نشه رو منم داشتم :) و دارم :) و فک کنم اونی هم که می خواستم نشد از روبه رو :))
بعد از گچ بستگی داره اگر بتونی خودت چسب عوض کنی دو روز یه بار میشه بری ولی اگر چسب و حساس باشی که دکترت عوض کنه یه کم سخت میشه باز... خیلی هم بده چسب آدم کثیف میشه آدم هی میخواد عوضش کنه :|
حالا اگر روم بشه بدون چسب عکس میگیرم بعد میبینی منظورم چیه :( حق دارین شما من خودم چسب که روشه از روبرو خودم و دوست دارم چون بینیم و جمع کرده دیگه خوشگل ِ با چسب بدون چسب اصن یه چیزیه که هیچ ربطی به این عکسا نداره :( نمیدونم حالا ورمه یا نه............
خدا کنه... همه امیدم به همین ِ ... بابام که اصن دیشب نگام نکرد................... گفت خیلی بد ِ :( ... خواهرمم از قیافه اش معلوم بود انگار دلش برام سوخته فقط مامانم یه جوری رفتار که یعنی خیلی هم بد نیست :| !!
2810