2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
منا جان من تا روز 10 موقع حرف زدن اصلا لب بالام تو مکالمه شرکت نمیکرد بعد دوستم گفت خودت لبت و تکون نمیده یا نمیشه؟ بعد من از اونجا به خودم اومدم که باید کم کم لب بالام و تکون بدم که عادتش روم نمونه ...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

http://up.pixfa.ir/medium/hhp.jpg این عکسم بعد از دو هفته http://up.pixfa.ir/medium/hhp.jpg سه رخ و نیم رخم و الان خیلی دوست دارم ( یه کم پاین تر بیاد بهتره البته ) ولی تمام رخم بدون چسب :( .......... شیدا جون من یکشنبه عمل کردم یکشنبه بعدیش رفتم سر کار ولی هنوز حال عمومیم خیلی خوب نبود ولی دیگه مجبور بودم که برم................
شیدا جونم مرسی دعا کن تمام رخم هم خوب بشه :( ... آدم 90 درصد همه رو رخ تو رخ میبینه !! کسی نمیکنه فلانی از نیم رخ خوشگله که :( ... عزیزم تا جایی که من میدونم همه تا یه هفته استراحت میکنن آخه آدم قالب هم رو بینیشه ظاهرش واسه تردد تو محیط عمومی زیاد جالب نیست بعد نه اینکه آدم جون نداره غذا بخوره کلا بی حال ِ آدم خودشم بخوادا نمیشه رفت سر کار...
وای نه ... همین مدت هم که یه حالی ورم داشت اصلا دوست نداشتم حاضرم فاصله لب و بینیم زیاد باشه ولی این حس اینکه تو لبم یه چیزی رو تحمل نکنم آدم اصن سنگین میشه بعد دوستای من خیلیاشون تزریق کردن تو خندیدن و اینکه لبشون همه اش ترک میخوره خیلی مشکل دارن فقط یعنی واسهخ آرایش کردن و عکس گرفتن قشنگه ها در کل خیلی بده بعد من همین بینیم و عمل کردم دوس پسرم داره خودش و قطعه قطعه میکنه حرف تزریق ژل بزنم کلا من و از زندگیم حذف میکنه میگه Fake شدی دیگه نمیشناسمت :|
حتماااااا خوشگل میشه عزیزم الانم خوشگله فقط ورم داره عزیزم. آخه من بدبخت مرخصی ندارم که بخوام یه هفته استراحت کنم . موندم چیکار کنم. حالا امروز خواهرم عمل میکنه ببینم بینی اون چه شکلی میشه
شیدا تزریق خیلی عوارض بده شیدا جون، منم یه مدت پیگیرش بودم ولی بعد از یه مدت سلولای اطراف لب و بد عادت میکنه اصلا فرم لب از حالت اصلی در میاد همه اش دیگه باید تزریق کنی اصلا خیلی بد میشه همون آرایش و گریم بهتره منم مرخصی نداشتم واسه همین 30 آذر عمل کردم که هفته خودش دو تا تعطیلی داشت 5 شنبه جمعه هم افتاده بود توش ولی بازم پشیمون شدم که چرا الان عمل کردم دلم میخواست بیشتر خونه استراحت میکردم و وقتی نفسم باز شد میومدم سر کار چون میدونی مخصوصا دو هفته اول خوابیدن غیر ممکن ِ قشنگ برای من که به طاق باز عادت نداشتم و باید از دهن نفس میکشیدم خیلی سخت گذشت شب تا صبح یه خواب راحت نداشتم بعد صبح باید میومدم با اون حال سر کار شکنجه شدم قشنگ هفته ی پیش و ... الان که راه نفسم باز شده دیگه راحت شدم تازه دو شبه میتونم بخوابم....... ... بهترین تایم به نظر من هفته آخره اسفنده هفته آخر آدم عمل کنه دو هفته عید و قشنگ بخوابه راحت... ( نه اینکه بخوابه ها، استراحت کنه یعنی )
آره شیدا متاسفانه هفته اول این مشکل هست که نمیشه حموم رفت من روز گچ باز کردن که قرار بودم حموم خیلی خوشحال بودم اصلا رفتم حموم حالم خیلی خوب شد بعدش... باید هفته اول خیلی چیزا رو تحمل کرد... :(
2810