2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015426 بازدید | 66527 پست
سلام دوستای خوب یه سوال دارم می شه خواهش کنم بگین ایا ورم ممکنه این قدر رو فرم بینی تاثیر بزاره که واقعا ادم از بینیش بدش بیاد من ماه اول راصی بودم ولی الان عکس خودم که می بینم حالم به هم می خوره در ضمن اونایی که من با چسب ندیده بودن اصلا نمی فهمن که عمل کردم یعنی بینیم شده همون بینی قبلیم ولی یه جور بدی انگار طوری هرکی من میبینه می گه چقدر صورتت لاغر شدهسر بینیم خیلی پایینه تورو خدا بگین ممکنه ورم بره بینی سرش بالاتر شه یا نه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونااااااا سپیده جان دکتر محبوبی راد واسه بینی گوشتی گزینه خوبی؟؟؟بینی شما استخونی بود فکر میکنم درست؟* سپیده جان عکسای من صفحه1526 لطفا عکسامو ببین و میخام نظر بدی گزینه مناسبی واسه دکتر محبوبی راد؟؟؟؟ بنظر شما دکتر سجادیان یا دکتر محبوبی راد واسه بینی گوشتی مناسب؟؟؟؟ دکتر سجادیان کازشو دیدم خوب و تمیز عمل کرده بود ولی فکر میکنم بینی رو خیلی جمع نمیکنه......
بینی من غضروفی استخوانی بودش عزیزم راستش می ترسم محبوبی راد بینیت و زیادی سر بالا کنه هرچند خودش میگه اگر بیمار نخواد سر بالا نمیکنم ولی من احساس میکنم بینی من و بازم بیشتر از حدی میخواستم سر بالا کرده همه میگن میاد پایین من با همه وجودم منتظرم ببینم چقدر میاد پایین :| من قشنگ دلم میخواد یه سانت بینیم بیاد پایین :)) البته همه الان بهم میگن خیلی عجله دارم ولی به هر حال این سر بالا بودنش آدم و به استرس میندازه کار سجادیان هم هخیلی خوبه ولی همونجوری که خودت همه اشاره کردی عزیزم بینی رو انگار اصلااااااااااااااا جمع و جور نمیکنه کلا فقط صاف و صوف میکنه ولی محبوبی راد کاملا بینی رو جمع میکنه زیادی جمع میکنه اصن D: همه به من میگن چقدر بینیت کوچولو شده :)) البته میگم الان واسه قضاوت خیلی زوده... باید بذارم یه مدتی بگذره.................
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
ماری جان من با دکتر سجادیان عمل کردم الان پنج ماه و نیمه تازه من ترمیمی بودم و خیلی از دکترها قبولم نمی کردند و می گفتند نمیشه بینی ات را کاریش کرد خود سجادیان هم بهم گفته بود سایز بینی ات کوچکتر نمیشه و کلا هیچ قولی بهت نمی دم ولی بینی ام را دقیقا یه سایز کوچیک تر کرد به نظر من از بینی من با اون پوست ضخیم بینی از این کوچیکتر در نمی اومد مطب هم می رفتم کسایی که می اومدند برای مشاوره ازم می پرسیدند بینی خودت همینقدر کوچیک بود؟ خلاصه اینکه تا جایی که جا داشته باشه بدون اینکه به ساختار و عملکرد بینی آسیب بزنه بینی را جمع می کنه
الهام سادات جان من 1 نمونه از مجید حاتمی دیدم واقعا قشنگ بود
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
امروز چسب رو برای بار دوم عوض کردم. ازون حالت غیر عادی یه کم اومده بیرون. اما نوکش هنوز سر بالاست و تیز! امروز روز هفتده ام است. دوستان تجربه ای درین موررد دارین؟ کاری هست که من بتونم بکنم؟ چسب پایین رو شل تر بزنم؟
خاطره جووون کلی نوک بینی فرمش عوض میشه! من مال خودم رو یادمه خیلی سر بینیم ورم داشت یه مقداری تا 1ماه خوابید بقیش هم به مرور داره کم میشه. خیلی هم اوایل سر بالا بود تا وقتی که چسب میزنی یه مقداری سر بالا هست.بعدش خوب میشه و توی جای مناسب قرار میگیره! اصلا نگران نباش چون فرمان حرکت رو زود از دست دکتر گرفتی خیلی به فرم بینیت توجه میکنی.خیلی خوب میشه اصلا نگران نباش.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
حدود یک هفتس سوراخ بینیم تا به تا شده اوایل اینجوری نبود هم اندازه بودن یا اختلافش خیلی نشون نمیداد الان روز 20 عملم چرا اینحوری شده کسی تجربشو داره درست میشه؟ هر چی زمان میگذره بجای اینکه بهتر بشه بدتر شده
تصمیم بگیریم استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر
2810