2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015496 بازدید | 66529 پست
ساسان جان، نیمرخ که عالیه! متاسفانه نشد که روال عادی بعد از عمل رو طی کنم. همه کارا یکشنبه انجام شد. برای این عمل اومده بودم ایران و باید برگردم.. مرسی از کامنتت! الان سعی می کنم بهش زیاد فکر نکنم تا ورم کمتر بشه. تلق رو که در بیاره راحت میشی!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بانو انقد وضعیت بینیم بد بود اصلا نمی ذاشت بقیه اجزای صورتم دیده بشه ... از بچگی شکستگی هم داشتم ... کلا از مشکلات بینی هرچی باشه از انحراف داخلی و ظاهری گرفته تا شکستگی و شاخک بزرگ و ... همه رو داشتم خداییش دست دکتر درد نکنه
آنالیا جان تبریک میگم بینیت خیلی خوب شده..... آقا ساسان تبریک میگم بینیت خیلی خوب شده و مردونه شیک عمل کرده.... بانو منیرجان شماهم تبریک میگم بینیت خیلی خوب شده. آنالیا جان شما خودت ب دکتر گفتی این مدلی دوست داری؟** دوست جوناااا درمورد دکتر کوهستانی یمقدار توضیح میدید واسه بینی گوشتی گزینه خوبی؟***
آقا ساسان مبارکه واقعا شیک و مردونه شده بینیتون فقط یه سوال شما هنوز طلق دارید؟ من شنبه ( 13 دی ) میرم طلقامو در بیارم... ولی میدونی همه اش استرس دارم احساس میکنم طلقام هر لحظه ممکنه جا به جا بشه!! یا حس میکنم میاد پایین به زیر بینیم فشار میاره! می ترسم نکنه بینیم و شکلش و خراب کنه... و اینکه من هنوز نفسم باز نشده شما که طلق داری یا داشتی هم اینجوری بودی یا ربطی نداشت و نفس میکشیدی ؟ ...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
http://up.pixfa.ir/medium/ycp.jpg اینم عکس من قبل از عمل و 9 روز بعد از عمل... اگر بع چسبام تو عکس تمام رخم بعد از عمل دقت کنین میبینین که چقدر ورم ِ بینیم زیاده :( از بین ابروهام ورمه تاااااااااااااا دمه پره های بینیم....................
اقا ساسان مبارکه خیلی بینیت با ایتکه گوشتی بوده خوب شده منم میخوام پیش سامی بعملم میشه بگی چقدر هزینه کردی؟ سپیده جون شما هم بینیت خیلی عالی شده با اینکه از سبک محبوبی راد زیاد خوشم نمیاد ولی بینیت به صورتت میاد
آقا ساسان به نظر سجادیان بینی رو قلمی نمیکنه اکثرا نوکاشون گرده ولی به نسبت پولی که میگیره کارش بد نیست سامی خیلی گرون میگیره فکر میکنید با وجود انحراف 10 تومن بیشتر میگیره؟؟؟؟؟؟
باران جان ممنونم اتفاقا من خودمم 70% نمونه عملای دکتر محبوبی راد رو دوست ندارم عروسکی سر بالاهای قوس سرسره ای رو اصلا دوست ندارم ولی من چندتا نمونه کار ازش دیده بودم که اینجوری نبود ولی طبیعی هم نبود! یه جور نیمه فانتزی که فقط تو سبک کار اون دیدم دیگه ریسک کردم بخاطر همون محدود نمونه ها رفتم پیشش الان نمیدونم تیغه بینیم چجوری شده ولی پره ها و کلا یک سوم پایین بینیم 100% همونیه ِ که میخواستم حتی ظریف تر و قشنگ تر از چیزی که فکر میکردم برام در آورده تو مطبشم همون روز که گچ باز کردم هرکی میدید میگفت چقدر پایین بینیت نازه اتفاقا منم کار سجادیان رو نسبت به قیمتش دوست دارم ولی تنها دلیلی که پیشش نرفتم این بود که حس کردم کلا دستش به کوچیک کردن بینی نمیره تیغه ها و نوک بینی تو کاراش جا داره یه کم ظریف تر بشه... ولی در کل کارش و منم دوست دارم... اگه فقط یه کم زاویه دار عمل میکرد من قطعا میرفتم پیشش..
بعد من یه چیزی بگم شاید تو عکسم اصلا نشون داده نمیشه ولی پای ِ میانی ِ بینی ِ من خیلی زیاد بود یعنی من دست که می زدم تا گونه هام میومد... اصلا فکر نمیکردم هیچ دکتری حوصله کنه و کلا بینی من و از اونجا جمع کنه فکر میکردم نهاتا در حد روتوش بینی من و ظاهری کوتاه میکنن ولی دکتر محبوبی راد اساساً ساختمان بینی من و کوبید از اول ساخته هرکی میبینه سریع میگه که چقدر خوب جمع کرده بینیت و ... البته من هنوز طلق تو بینیمه خیلی خوشحال تر میشم این طلقا در بیاد و بینیم سبک بشه من با خیال راحت تری بقیه نظرامم بدم
2810