2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
سلام. ممنون مامان طناز عزیز... من دیشب تو تلویزیون شبکه سلامت دکتر کلانتر رو دیدم، فیلم یه عملش هم نشون میداد که من چون اصلا دلشو ندارم ببینم مامانم نگاه کرد، گفت این که اصلا باز نکرده دماغووووووو! خوب به نظرم اینجوری خیلی خوبه،اما خوب یه جورایی هم ریسکی هست... من از نظر هزینه 5تومن خودم دارم، 1 ماه هم از برنامه عملم عقبم، موندم چیکار کنم... بینیم استخونیه کم کاره، اما استخونم ظریف و نازکه... طبیعی هم میخوام... اول تو فکر سجادیان بودم، اما نتونستم تصمیم بگیرم... کسی می تونه به من کمک کنه...؟ راهنمایی ای...نظری....؟ مرسی
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
مرسی منیر جون. نمیخوام خیلی رو به بالا بشه.در حد عروسکی میخوام.اینطوری اصلا به دلم نشسته بینیم. عزیزم متوجه منظورت نشدم.یعنی فقط نوک بینی رو برش میدن؟ من از بیس اصلی بینیم،تیغه، پره ها و همه موارد بینیم راضیم به غیر از نوک بینیم.اونم مقصر خودم بودم که به دکتر گفتم نمیخوام خیلی رو به بالا باشه. عزیزم اگه ممکنه بیشتر در مورد ترمیم نوک بینی توضیح بده.ممنون میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

mamanetanaz مرسی از جوابتون..راستی واسه گرفتن عکس دکتر هزینه میگیره؟ برگه بستری رو بنظرتون میتونم به بیمه نشون بدم؟ چون به بیمه نامه نمیده
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
niniz اره عکس رو ١٢٠ گرفت به نظرم که خیلیه واسه عکس فکر نمیکنم بتونی چیزی از بیمه بگیری به من هفت گفته بود بعد خودش بدون اینکه من بگم گفت ٦٥٠٠ بده کلینیک پونصد هم پیشت باشه لازمت میشه ١٢٠ که رفت واسه عکس
Cupid giving flowers
راستی تو مطب نوشته بود از مراحل جراحی فیلم برداری هم میشه کرد..هزینه اون چقدره؟اطلاعی دارین؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
بابا تو رو خدا توی امضاتون اسم دکترتونو بنویسین آدم باید 100 صفحه رو بخونه بفهمه کسی که الآن نظر گذاشته پیش کی عمل کرده.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
بچه ها سلام دارم به عمل کم کم نزدیک میشم کمتر از 1 ماه دیگه نوبت عمل دارم خیلی دعا کنید حییییف شد اخه دختر کوچولومو نمیتونم با خودم ببرم اخه خونمون شهرستانه 1 هفته از دخملم دوووووورم ولی خوب در عوص مامانش خوشمل میشه و برمیگرده پیشش
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
2810