2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015474 بازدید | 66527 پست
ضمنا سه ماه و یک هفته از عملم میگذره و از دیروز کلا چسب رو کنار گذاشتم.خواهش میکنم اگر اطلاعاتی در مورد مطلبی که بالا نوشتم دارید،بهم بگید لطفا.
الهی به من آن ده که آن به.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من 2ماهه عمل کردم و از ظاهر بینیم خیییییییلی راضیم ...... ولی همه میگن اینجوری نمیمونه و بعد ایرادا مشخص میشه واقعا درسته ؟؟؟ یعنی ممکنه بعد کج بشه یا هر چی ؟
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
بانومنیر جان ممنون از توضیحت.کلا ورم بینیم خیلییی زیاده طوریکه دکتر 45روزگی برام تزریق انجام داد.مخصوصا سمت راست بینیم خیلی ناهمواره.از بابت برجستگی به خودم امیدواری میدم میگم ورمه ولی این تورفتگیه اعصابمو خورد کرده.چون دیگه چسبم نمیزنم ناراحت کننده تر شده.حالا ایشالا که ورم باشه.از دیروز که چسب نمیزنم روم نمیشه کسی منو ببینه اینکه همه فکر کنن بینی مشکل داره و بخوای توضیح بدی که ورمه و زمان میبره خیلی سخته.
بینی من از قبل هم جوش سرسیاه داشت اما الان بعد از سه ماه چسب زدن بدتر هم شده.خواستم از دوستان بپرسم که برای اینکه جوشهای سرسیاه بینیم کمتر بشه از چی استفاده بکنم ؟شماها پیشنهادی دارید؟
سلام درسته که میگن بعد از 48 ساعت باید کمپرس گرم رو جایگزین کمپرس یخ کنی برای ورم کمتر؟ کسی امتحان کرده؟ بچه ها من با سجادیان میخوام عمل کنم اما از نوک گرد بینی متنفرم.نکنه اونهم نوک بینیم رو گرد کنه بینیم بالاش استخوانی و پایینش گوشتیه. یه خانمی به نام مائده بود که با سجادیان عمل کرده بود میشه برامون عکس بذاری من استرس دارم
دوستای گل و مهربون سلام بالاخره پولم جور شد با هزار بدبختییییییییی!!! 1 ماه دیگه وقت عمل با دکتر شاهین فتح سامی گرفتم،تو مطبش که بودم بینی مریضاش خیییییییلی خوشکل شده بود خیییییلی دعا کنید بینی منم خوشششششکل بشه مثل همتون یه عمره دارم با بینی کج سر میکنم دعا کنید برام استرس شدید دارم دارم لحظه شماری میکنم تا روز عملم خداییش هزینم خیلی بالا شد
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
بانو منیر جان ممنون از ااسم قرص بانو منیر من امرور داشتم اطراف بینیمو پاک میکردم نخ بخبه آویزون بود منم با قیچی کوتاش کردم حالا قسمت کلوملا دو سه تا مثل جوش قرمز زده چکار کنم خوب میشه بدادم برسید چیزی نشده باشه
تصمیم بگیریم استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر
2810