در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بعدم یکی دیگه اومده بود که یک سال و نیم پیش عمل کرده بود بینیش قشنگ شده بود خودش که عاشق بینیش و دکتر بود وخیلییییییی راضی اما اینکه میگن دکتر فوق طبیعی عمل میکنه به نظر من که کاملا نیمه فانتزی بود وعملی بودنش کاملا معلوم بود اما در کل تیغه خیلی قشنگی داشت
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آیدا جان شما خیلی حساس و ایراد گیر هستیا!حالا تصمیم گرفتی عمل کنی و کردی چرا اینقدر نکته سنج و حساس شدی!چرا انقدر خودتو اذیت میکنی!؟جراحی بینی حوصله و صبر میخواد تا دماغ تو صورت بشینه
منم با ماهنی موافقم خیلی حساسی و هم بچهها رو میترسونی هم خودتو اذیت میکنی ، من که چهار ماهه عمل کردم دیروز اون کامنت شما که گفت بودی پره بینیم زخم و ... خوندم وحشت کردم دیگه چه برسه به کسی که عمل نکرده!! میگن هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد حالا کسی که بینیشو عمل کرده باید یکم صبر داشته باشه و اینقد منفی نگر نباشه، من ۴ ماه عمل کردم دکترم بهم گفت بخیه توی بینیت خیلی زیاده به همه میگن تا دو سه هفته بینیشونو بشورن به من گفت تا ۶ ماه شستشو بده، خوب معلومه بینی عملی داخلش زخم و زیلیه دیگه!! یادمه اون دو سه روزیام که تامپون داشتی هی میگفتی پشیمون شدم عمل نکنین !!! همه فکر میکردن ( از جمله خود من) از دکترت ناراضی بد فهمیدم نه مشکل از دکتر نیست، من جای شما بودم و اینقد حساس و ایراد گیر بودم از اول عمل نمیکردم کلا
من اصلا نمیخوام به کسی استرس بدم یا کسی رو بترسونم من چیزی رو که دیدم گفتم حقیقتو گفتم حالا یه سری ممکنه خوششون نیاد و دوست دارن تو توهمات خودشون بمونن اون یه مسئله دیگه است
من حساس نیستم وقتی میبینم کارایی که قبلا انجام میدادم و راحتی هامو از دست دادم غصه میخورم که چرا بیخودی خودمو عذاب دادم که هیچ وقت دیگه قابل جبران نیست
3pideh جون خیلی ممنون که توی امضات اسم دکترتو نوشتی . خانواده و فامیل نزیدیک نمی خوان ناراحت بشم خیلی ملاحظه می کنن ولی دوستان صمیمیم و کسانی که توی مهمونی یا ... می بینم نظرشون مثل خودمه . حتی همونطور که قبلا نوشتم بعضیا که اصلا نمی دونن عمل کردم میگن اگه دماغتو عمل کنی خوشگل میشی !! و این آتیشم میزنه.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
بانو منیر عزیز برای تغییر امضاء باید بری توی قسمت "نی نی سایت من " و بعد زیر قسمت "اطلاعات فردی من " روی "امضای من" کلیک کنی بعد روی "ویرایش" و بعد هم تغییرات لازم رو انجام بدی.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
مامان طناز جان میشه منو ادد کنی .. منم میخام با دکتر کلانتر عمل کنم .. ممنون میشم کمکم کنی دوستم :) بچه هایی که میخایم با دکتر کلانتر عمل کنیم یا حتی عمل کردیم بیاین یه گروپ بزنیم تو وایبر اطلاعات بدیم به هم هر کی هم که عمل کرده ادد کنیم واسه کمک
سلام عزیزانم من دیروز ساعت 4 رفتم اتاق عمل دو ساعت تو اتاق عمل بودم ... اصلا درد نداشتم و ندارم کبودیمم خیلی ی ی ی یکمه حالا عکسم و براتون میذارم.... البته من چون دومین روز پریودم بود قبل از عمل لی اندازه دل درد و کمر درد داشتم خیلی کلافه بودم ... ولی دیگه وقتی بیهوش شدم و به هوش اومدم دیگه درد کلا نداشتم.... اینکه چجوری بیهوش شدم یادم نمیاد اینکه چجوری به هوش اومدم یادم نمیاد تا دو سه ساعت بعد ریکاوری هم اصلا یادم نیست :)) دیگه عرض کنم خدمتتون که.... اوووووم.... من 16 ساعت ناشتا بودم دیگه داشتم از حال میرفتم.... به هوش که اومدم همه اش میگفتن باید برم wc ولی اصلا نداشتم ...... همه اش بالا میاوردم.... آخرم ساعت 9 اینا بدون اینکه برم wc اومدم خونه..... باز همچنان حالم به هم میخورد ولی ساعت 12 شب که رفتم wc خوبه خوب شدم دیگه حالت تهوع هم نداشتم...... تنها سختیش همین با دهن نفس کشیدنه که من تا حدودی بهش عادت دارم البته نه در این حد...... ولی برای اونم یه لیوان آب کنارمه میخورم که محیط دهنم مرطوب بمونه...... دیگه....... به نظرم به جز دردسرای بیهوشی در کل عمل خیلی خیلی راحتی بود..... الانم اصلا درد ندارم.... دیگه چیز خاصی یادم نیست که بگم آهان از میزان سر بالا بودن بینیم هم راضیم.... خوکی نشد ( فقط از همین می ترسیدم ) دیگه همینا :* بازم موردی بود میام میگم :*
سلام دوستان یه سوال دارم خواهش میکنم اگر کسی تجربه مشابهی داره جواب بده لطفا چند روزه که بالای نوک بینیم ازسمت راست یعنی مابین پره و تیغه،بیشتر نزدیک تیغه یه فرورفتگی ایجاد شده که با لمس کاملا مشخصه و از ظاهر هم پوست اون قسمت سفیدتر شده و دقیقا بالای همین قسمت یه برجستگی مثل رگی که گرفتگی داره ایجاد شده.خیلی ناراحتم بنظرتون ورمه.یعنی ممکنه اون گرفتگی باز بشه قسمت پایینش که فرورفته شده درست بشه؟