2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015448 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من 2 ماهه عمل کردم ..... شنیدم ک حرف زدن با صدای بلند تیغه بینی رو کج میکنه ؟؟ درسته ایا ؟؟ صحت داره ؟؟
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
سوسی جان منم چون شهرستان بودم همین مشکل تو رو داشتم،ولی دکی گفت بعد از عملت میتونی برگردی خونتون و همونجا اسپلیت رو باز کنی.منم بعد از عمل ی روز تهران موندم روز دوم برگشتم شهرمون،و سر یک هفته هم رفتم کلینیک پرستاری ی پرستار اسپلیت رو واسم برداشت و چسب زد برام.بعد دو هفته بعدش رفتم دکی بینیمو دید،کلا دکی نظرش اینه حتی اگه چسبم نزدی نزدی،چون بینی شکلی میگیره که تو اتاق عمل من دراوردم چسب فقط اخطار واست اطرافیان که یهو تو بینیت نزنن؛)))
من خالق زندگي خودم هستم❤️❤️❤️
salam be hame dostan, man khili vaght bod sar nazadeh bodam inja, ye chand ta email gerefteh bodam to gmailam az bache haye nninisite, ama replay nadasht va hata baziash malom nabod az tarafe kieh,to inboxe khodeh ninisite ham naiomadeh bod. goftam biam inja begam. darbareh chandta az dr ha soal shodeh bod va vaziate khodam, ba sharayeti ke man dashtam va zamane kamam to iran, man natonestam ziad matab gardi konam, gozineham gholamreza ahmadi, farhang, sadeghi va sajadian bod...farhang azhame bishtar tonest etemadamo jalb koneh...be nesbate bini ke man dashtam ke 60 maghi mishod, atijeh kar age eshkali pish nemiomad benazar khob miresid, yani kare hame mitonest bashe, ama man bayad kamtarin risko mikardam chon 2 hafteh be bargashtam vaghte amal gereftam va bayad to 2 hafteh hame chi radif mishod...dar hale hazeram 60,70 darsad raziam, fekr mikonam behtar az in mitonest beshe ama alanam okeye, ama hanoz ba hofreh samteh raste binim moshkel daram, kolan ehsase kipi daram, ghable amal ham hamintori bodam, fekr mikardam bade amal dorost she, ehsase kipie halate sarmakhordegi, ba dr farhangam tamas dashtam, ghors va spray pishnahad dad, estefadeh kardam ama ziad khob nashod, hala bayad vaisam seri baad ke omadam iran beramrodar ro bebineh, vaghti spray ro estefadeh mikonam khili khob mishe ama vaghti asaresh mireh baz halate kipie binim barmigardeh...hamin...age soali bod be gmailam bezanid chon az tarafe khodeh site man nemitonam replay konam va javab bedam... aghayebebakhshid@gmail.com shad bashid.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
21viyanaaa جووووووووون مرسی که هستی.راجع به فرم بعد 2 ماهت سوال خواهم داشششش تااسفند ولی نه ه ه ه من میترسم چه دلی داشتی رفتی شهرتون نگفتی به خونریزی بیفتی یا یه وقت کاریش شه بینیت!!!نه من تا درآوردن اسپلینت میمونم تهران اولین چسب و که زد بعدش میرم ولی میخوام بیشتربزنم حدود 2 ماه!!!نمیدونم به کدوم دکتر اعتمادکنم واسه چسب!درسته شکل نهایی بینیت بستگی ب عمل داره ولی چسب فکرکنم کمک کنه یه جوری باید برای ترمیم شدن ناحیه جراحی بافت آسیب دیده رو به هم نزدیک کرد پوست بلند شده کاملا، باید چسب زد.که سرعت هیچ بافتی فک نکنم 1 هفته باشه!!!:||||||||||من نظرم اینه،ولی کاش یکی از دکترش بپرسه بیشتر زدن ضرری داره ؟!!!
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
مبینا جان اره شماره مطب دکتر همینه.نمیدونم من از یکی از بچه ها شنیدم مامانش فوت کرده،شاید واسه این مطب نیست.البته گوشیشم دارم اگه نیاز شد بگو واست خصوصی بزارم. سوسی جان دکی اینقدر راحت عمل میکنه که من اصلا باورم نمیشد عمل کردم،نه ی ذره درد نه خونریزی.من که کلا بهش اعتماد داشتم گفت برو خیالت راحت هیچ اتفاقی نمیوفته.در ضمن خودش زنگ میزنه احوالتو میپرسه و مرتب میتونی باهاش در تماس باشی.کلا از عملم خیلی راضیم.اصلا هنوزم که هنوزه نمیتونم باور کنم عمل کردم بسکه راحت بود.ایشالا که از فرم بینیمم همینجور راضی باشم؛))
من خالق زندگي خودم هستم❤️❤️❤️
سلام عزیزانم آره دکتر یزدانفر مادرشون تازگی فوت شدن... Soosii جانم، دختر خاله من تابستون باهاشون عمل کرد من بخدا دیشبم با دقت نگاه کردم ولی از روبرو احساس میکنم بینی رو اونقدری که باید جمع نکرده تا دو ماه پیش خوب بودا ولی یهو خودش و ول کرده بینیش پره هاشم جمع نیست ولی خب من زیاد به پره هاش حساس نیستم ( به سوراخ بینیشم خیلی خیلی کم دست زده موقع مشاوره هم بهش گفته بود که تغییر سوراخ بینی خیلی ریسک ِ من تا جایی که بشه اصلا دست نمیزنم ) ولی در کلیت واقعا اینکه میگی بینی رو لطیف عمل میکنه راست ِ دختر خاله من دیشب میگفت از شب اول هم میتونست نفس بکشه اصلا تو بگو یه خال، کبودی نداشت فقط ورم داشت که اونم به نظرم زود خوابید در کلیت دختر خالم خیلی ناز شده از نیم رخ که واقعا قشنگ شده ولی خب اگر از روبرو باریک بودن نوک بینی و جمع بودنش خیلی مهمه من تو این 3 تا موردی که از نزدیک دیدم جا داشت نوک بینیشون جمع تر باشه
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
سوسی جون ممنون از راهنماییت. ولی من مشهدی نیستم فقط بخاطر شرایطی توی مشهد زندگی میکنم. من اگه میخواستم کله شق بازی در بیارم 2 سال پیش عمل میکردم و دیگه نمیومدم اینجا از شماها راهنمایی بگیرم بزار من الان عکس بینیمو میزارم تو ببین حسینی خواه بینی منو خوووب در میاره؟
2810