2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
zizi banoo جان کار هر دکتر متفاوته ولی وقتی تصمیم به عمل میگیری روندش خیلی سریع طی میشه .... بعد از عمل هم اگه اشتباه نکنم تا یکی دو هفته باید برای ویزیت مراجعه کنی و اکثر اوقات دکتر چسب زدنو بهت یاد میده تا وقتی برگشتی خودت بزنی.... برای انتخاب دکتر هم باید چند بار بری مطب نمونه ببینی و حتما حتما بدونی کدوم دکتر میتونه مدل بینی شمارو بهتر دراره؟؟ بستری بعد از عمل هم نهایتا تا 3.4 ساعت و در حد دو سه تا سرم و ریکاوری هست که از حال بیمار معطلع بشن و بعد مرخص کنن
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زی زی بانو جان، من اگر شناخت داشتم حتما کمک میکردم ولی حالا که دوستان اینجوری گفتن یه کم بیشتر تحقیق کن :* انشاالله که خیر باشه و بهترین برات اتفاق بیافته عزیزم ( کار خراب با کار معمولی و متوسط خیلی فرق داره اگر واقعا کار خراب داره حیف ِ صورت قشنگت و بسپری بهش... ) ولی در کل به نظر من آدم باید ببینه دلش با کدوم دکتره به کی راحت تر می تونه اطمینان کنه بعد بره مطبش قشنگ بشینه 7 , 8 نفر و ببینه باهاشون صحبت کنه یه کم با دقت عکسارو ببینه بعد دیگه خودش و از وسواس فکری دور کنه به هر حال یه عمل High risk داریم انجام میدیم بهترین و ماهرترین دکتر هم ممکنه خراب کاری کنه ولی با توکل به خدا و اعتماد به دکتر با فکرای مثبت و تجسم خلاق به نظر من میشه با آرامش و بدون استرس دکتر و انتخاب کرد... اگر زیاد حساس بشین اوضاع بد میشه یه دکتری اگر 10 تا کار خوب داره و یه دونه کار بد روی اون قضاوت نکنین ما از کجا میدونیم شاید طرف خودش بعد از عمل مراقب نبوده شاید بافت بدنش متفاوت از بافت بدن ما باشه مثلا من تو مطب یه دختره رو دیدم متوسط بود بینیش ولی اینقدر راضی بود که حد نداشت چون تصویر قبل از عملش رو یادش بود ( ضمن اینکه پوست صورتشم واقعا نا مناسب بود طفلکی :( .... ) ولی چون به قضیه ایده آلیستی نگاه نکرده بود از نتیجه ی عمل و تناسب کلی ِ صورتش راضی بود............. من الان خودم تو آینه میبینم خدا که خدایی میکنه این بینی رو برا من آفریده دستشم درد نکنه ولی به طور نا محسوسی سوراخ بینیم با هم فرق داره بعد چرا انتظار دارم دکترم عملم کنه بدون میلیمتری خطا؟ من که تصمیم عمل گرفتم هم بهترین حالت و هم بدترین حالت و تصور کردم به قول پدرم که دیشب برام می خوند من نمیگویم سمندر باش یا پروانه باش چون به فکر سوختن افتاده ای مردانه باش... تنها نکته ای که به نظر من مهمه اینه که آدم بخاطر اینکه بودجه اش محدوده نباید به یه دکتر آماتور راضی بشه چون من خیلیا بهم دکتر معرفی میکردم با 3.500 یا 3200 الان دارن عمل میکنن یکی در میونم عملاشون خوب در میاد........ ولی من از اول حتی قبل از اینکه دستمزد محبوبی راد و بدونم کاراش و دوست داشتم یه چیزی هست بر میگرده به مهارت یه چیزی هم هست که کاملاً برمیگرده به سلیقه... به نظر منم همونجوری که دوستان گفتن به جز عکس، توی همون مطب نشستن و دیدن مریضایی که تازه عمل شدن و صحبت کردن باهاشون خیلی آدم و کمک میکنه وگرنه شما 4 ماه بیا بشین پای ِ این تاپیک والا فقط گیج میشی ... مشورت خوبه ولی کنارش استقلال فکری هم باشه قشنگه نه سهل انگاری نه سخت گرفتن کاملا میانه روی واسه این کار جواب میده... از ته دلم میخوام همه آدمای دنیا هرکی که مثل من سالها دوست داشت این عمل و انجام بده پولش جور بشه با خیال راحت دکترش و انتخاب کنه یه عمل موفق داشته باشه و زیبایی نهفته ی صورتش و پیدا کنه........... آمین...... :*
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
سپیده جون من بسیااااار با شما هم عقیده هستم. واقعااااااا تک تک جملاتت همیشه توی ذهن من هست وقتی خواننده ی خاموش این تاپیک بودم. تو رو خدا عمل کردی نری حاجی حاجی مکه هاااا من با بچه کوچیک الان نمیتونم برم نمونه ببینم مطب (درثانی یک سال وقت دارم نمونه ببینم ) امیدوارم نتیجه ی عالی بگیری ...واقعا درست میگی که هرچی وسواس بیشتری به خرج بدیم نتیجه افتضاح تر میشه ...من توی بارداری و زایمان و بچه داریم کاملاااااا بهم ثابت شده این جریان. خلاصه افکارت رو دوست میدارم
یا اباالفضل
قربونت برم ابریشم جون لطفت ِ :* خدارو شکر سلیقمونم با هم یکی ِ می تونم یه کوچولو مفید باشم خیالت راحت عزیزم من قول میدم حتما بعد از عمل بیام همه رو بگم برات دوران نقاحتم و رسیدگی دکتر و همه رو میگم واست ایشالا یه سال دیگه نی نی که از آب و گل در اومد تو بهترین حالت انتخاب میکنی و عملت و به خیر و خوشی انجام میدی عزیزم... من خودم خیلی با مریضای دکتر صحبت کردم و حرفاشون کمکم کرد واسه جبران لطف اونا حتما تجربه ام رو برات مینویسم :* خیالت راحت خواهر ... ( دقیقا همین ِ که گفتیا، نه حالا تو عمل دقیقا تو همه چی آدم وسواسی بشه خطرناک میشه ... میانه روی و تعادل واقعا بهترین راه ِ ... ) :* بانو منیر جان موافقم
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
سلام سولماز جان.من حدود دو ماه پیش با یزدانفر عمل کردم.کلا کارش طبیعیه.ایرادهای بینیتو رفع میکنه ولی بینی رو زیاد دستکاری نمیکنه.من چون هم تیغه بینیم باریک بود و هم نوکش خوب بود اینا رو واسم دست نزد،ولی بازهم کمی تغییر توشون داده.ولی اگه زیادی نوک بینیت یا تیغه بینیت کار داره بهتره بره مطب ببینی نمونه ای میبینی اینجوری یا نه.
من خالق زندگي خودم هستم❤️❤️❤️
سلام NINIZZ من حدود دو هفته پیش با دکتر کلانتر عمل کردم من باهاش چونه نزدم و برای بیمه تکمیلی هم نخواستم گواهی ازش.ضمناً این هزینه ای که میگه با هزینه کلینیک هست.
دکتر کلانتر 6 آذر
2810