2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 30 آذر ( شب یلدا !!! ) عمل دارم با محبوبی راد... :( 5 سال عاشق این بودم که بینیم و عمل کنم الان از استرس کم کم دارم پشیمون میشم :( می ترسم عمل کنم و به صورتم نیاد :( ... کاش می تونستم مطمئن باشم همونی میشه که میخوام :( همه بعد از عمل افسردگی میگیرن من افسردگی پیش از عمل گرفتم :|
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
عجله نکن هر وقت تصمیم قطعی گرفتی عمل کن افسردگی قبل عمل خیلی بهتر از پشیمونی و افسردگی بعد از عمله از همه بدتر این دوران نقاهتشه بینی ات پره مجبوری با دهن نفس بکشی
دکتر کلانتر 6 آذر
نه میدونی شاید اگر اینقدر تاریخ عملم دور نبود کلافه نمیشدم دلم میخواست وقتی رفتم مشاوره فردا پس فرداش عمل کنم تموم شه... این انتظاره داره کلافه ام میکنه منم مریضم هی میشینم فکر میکنم فقط دلم میخواد چشمام و ببندم باز کنم 30 شده باشه ..... اصلا نمیگذره ... تو هم واسه شستشو بینی از " اسپری نرمال سالین " استفاده کن آب نمک استریل ِ اگر دکترت اجازه میده البته.......... ایشالا مبارکت باشه ... حتما خیلی ناز شدی عزیزم ........
ابریشم جون عزیزم مرسی راستش دکتر به من اولش سریع گفت 4 میلیون و 500 بعد بهش گفتم که یه کم شرایطم ویژه ست و اینا قبول کرد با 4 میلیون... 80 هزار تومن هزینه ی عکسم شدش ( خودشون یه مرکز تصویر برداری پزشکی تو میرداماد معرفی کردن ) 150 هزار تومنم هزینه لباس اتاق عمل و تجهیزات کلینیک دلم میخواست فاصله لب و بینیم رو هم کم کنم که اون هزینه اش میشه یک میلیون و نیم که فعلا برام مقدور نیست انجام بدم و اینکه مشاوره ش که کلا رایگانه بعد از عمل هم تا 4 جلسه ویزیت رایگانه بعدش دیگه باید ویزیت بدیم مطبش هم تو شریعتی هستش.... من کلا خیلی خرکی دارم میرم عمل کنم! محبوبی راد تنها دکتری بود که کاراش جذبم کرد... ولی باز چهار ماه پیش اومدم اینجا عضو شدم دیدم فقط اینهمه اطلاعات گیجم میکنه :)) این بود که خودم این چهار ماه از اینستاگرام کارای دکتر و پیگیری کردم بعد دیگه پولم که جور شد در اولین فرصت اولین باری که رفتم مطب و اولین مشاوره وقت عمل گرفتم :))
بانو منیر جان مرسی :* از بی سلیقگیمه دیگه خواهر سبک عملش و دوس میدارم دیگه توکل به خدا و اعتماد به دکتر... انشاالله که به خیر خوشی سپری بشه...
سپیده جون ممنونم از پاسخگوییت. اصلا بد به دلت راه نده. مطمینم که بینیت عالی خواهد شد. منم کاراشو از اینستا میبینم هرشب. من نوک بینی برام خیلی مهمه چون بینی من نوکش پایینه وقتی میخندم و الان شرایط عمل رو ندارم چون پسرم 15 ماهشه و بینهایتتتتتت وابسته ی منه. از دست هیچکی بجز من غذا نمیخوره. لذا من نظرم به یکسال دیگه هست برای عمل. چقدر خوبه که شما اینجایی و من میتونم روند بهبودت رو ببینم. امیدوارم نتیچه ی دلخواه رو بگیری.
یا اباالفضل
در مورد قوس هم به بعضی صورتا خیلی میاد به بعضیا نه...من کاراشو که میبینم همه قوسدار نیستن...اتفاقا خیلی مدلای مختلف داره که من از اینش خوشم اومد چون مریضاشم نوشتن که نظر بیمارش براش مهمه و سعی میکنه دلخواهش رو براش در بیاره...ولی غالبا توی سایتای دیگه که میرم همه یک شکل...طبیعی هم همه یک مدل...منم بیسلیقم تا حدودی دلم نوک بینی شیک و پیک میخواد خو
یا اباالفضل
مرسی بانو منیر جان اخه من تو بینی ام نور می اندازم محتویاتشو می بینم و بخیه هامو هم می بینم ولی نمیتونم کاری کنم کلافه میشم از دهن که نفس می کشم سردرد می گیرم چاره ای جز صبر ندارم دوست منم که دو هفته زودتر از من عمل کرده میگه از هفته سوم به بعد خیلی خوب میشه تنفس
دکتر کلانتر 6 آذر
ابریشم جون :* خیالت راحت من همه رو واضح برات میگم....... نینی خوردنیتم از طرف من ببوس :* اتفاقا من که برای مشاوره رفته بودم دقیقا همین و گفتش گفت میزان سر بالا شدنش و مدل تقریبیش و بهم بگو بقیه اش رو بسپر به من بهش گفتم میخوام بینیم باریک بشه گفت من تا جایی باریک میکنم که به تنفست آسیب نرسه بیشتر باریک نمیکنم کلا دوسش داشتم ... ایشالا که دستش خوب باشه بینی منم مثله خیلی از دخترایی که باهاش عمل کردن خوشگل بشه... من قوس بینی دوس دارم ولی زیاد سر بالا بودن و دوس ندارم بیشتر استرسم به اینه که نتونه به اندازه سر بینیم و در بیاره یعنی نه فانتزی میخوام نه طبیعی یه چیز وسط میخوام :)) ولی از طرفی هم میگم هرچی میشه بشه فقط بهم بیادش......... نمیدونم من تا 30 آذر جون به لب میشم دیگه :))
آیدا جون :* خیر باشه :* دکتر شما گفتن تا کی چسب بزنین روزا؟ خودتون میتونین چسب و عوض کنین یا میرید پیش دکتر؟ من میخوام اگر بشه بهم ید بده خودم چسبم و عوض کنم که بتونم هر روز تجدیدش کنم... طاقت نمیارم یه چسب 24 ساعت بمونه رو صورتم...............
ای جانم بانو منیر جان راحت باش من همه خانواده ام بهم میگن بی سلیقه ای به نظر من محبوبی دیگه دستش به نیمه فانتزی عادت کرده خیالم راحت تره آخه میدونی من الان عکسم و بذارما همه میگین خاک تو سرت میخواس عمل کنی میشه بهاش مدارا کرد آرایش که میکنما با گریم همه فکر میکنن عمل کردم :( مشکلم فقط اینه که یه کم پهن ِ به نظر خودم میخوام جمع بشه ... بینی ِ پر کاری نیست خواهرم بینیش خیلی پر کاره بهش گفتم رو دکترش وسواس داشته باشه که بره یه جایی که بتونه بینی رو جمع کنه درست... حالا دیگه توکل به خدا واقعا قابل پیش بینی نیست نتیجه ی عمل........... دعا کن برام خواهر جان...
2810