2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست
زیبا جان من مدل گوشتی ازش ندیدم ولی در کل سبکش طبیعیه و خیلی بینی رو دستکاری نمیکنه من بینیم استخونی بود با ی قوز که فقط قوزش رو برداشت و نوک بینیمم حتی دست نزد. سوسی جان من جای قوزم یکم دست میکشم ی کوچولو ی برامدگی رو احساس میکنم ولی خیلی کمه و در ظاهر اصلا مشخص نیست و دکی گفته برطرف میشه.ولی تو عکس اصلا مشخص نیست شاید بد افتاده.
من خالق زندگي خودم هستم❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

njbita من گول عکسای سایتشو خوردم ولی بعد از عمل که مطبش رفتم کسائی که 6-5 ماه عمل کرده بودن اکثرا خیلی ناراضی بودن . دماغ من رو هر کی می بینه میگه تو یه عمل کوچولو بکنی قیافت بهتر میشه !! و این دیوونم می کنه . 7 میلیون و خورده ای گرفته اون همه مشقت عمل و بعد از عمل هیچی به هیچی . متاسفانه سر دماغ رو اصلا کوچک نکرده و یه غضروف بزرگ هم گذاشته که شکل پینوکیو شدم درست مثل سر دماغ خودش . وقتی هم می خندم نوک دماغم توی دهنم میاد . راستش دیگه خیلی هم حال و حوصله ندارم بیام توی این تالار چون بی فایده است من فکر می کردم تجربمو با بقیه در میون بذارم که اسیر دست این دکتر نادون نشن . شاید برات جالب باشه 3 تا پیام خصوصی داشتم که نوشتن ما فکر می کردیم تو سخت گیر بودی یا با یحیوی دشمنی داری برای همین بهت گوش نکردیم و رفتیم حالا مثل ِ ... پشیمونیم . من البته خوشحال نیستم که کسان دیگه گرفتار شدن اما می فهمم بحث بی فایده است . من هم این آخرین پستم این جاست میرم با درد خودم بمیرم و واقعا هر روزم جهنمه . کسانی هم که اینجا میان غالبا دنبال واقعیت ها نیستن انگار پس برای کسی دلسوزی نمی کنم و برام هم دیگه مهم نیست کسی از واقعیت باخبر بشه یا نه. خداحافظ همگی.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
سولماز: خانم گل ،21viyaaannaa. زیبا چون کم به بینی دس میزنه باید کارای استخونیش بهتر باشه من ک استخونی ام نمیدونم گوشتی هاش چه جوری ان.و اگه پره هات جالب نیس چون باز نمیکنه مورد خوبی نیس واست بازم برو مطبش
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
2810