2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست
زیبا جان من مدل گوشتی ازش ندیدم ولی در کل سبکش طبیعیه و خیلی بینی رو دستکاری نمیکنه من بینیم استخونی بود با ی قوز که فقط قوزش رو برداشت و نوک بینیمم حتی دست نزد. سوسی جان من جای قوزم یکم دست میکشم ی کوچولو ی برامدگی رو احساس میکنم ولی خیلی کمه و در ظاهر اصلا مشخص نیست و دکی گفته برطرف میشه.ولی تو عکس اصلا مشخص نیست شاید بد افتاده.
من خالق زندگي خودم هستم❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

njbita من گول عکسای سایتشو خوردم ولی بعد از عمل که مطبش رفتم کسائی که 6-5 ماه عمل کرده بودن اکثرا خیلی ناراضی بودن . دماغ من رو هر کی می بینه میگه تو یه عمل کوچولو بکنی قیافت بهتر میشه !! و این دیوونم می کنه . 7 میلیون و خورده ای گرفته اون همه مشقت عمل و بعد از عمل هیچی به هیچی . متاسفانه سر دماغ رو اصلا کوچک نکرده و یه غضروف بزرگ هم گذاشته که شکل پینوکیو شدم درست مثل سر دماغ خودش . وقتی هم می خندم نوک دماغم توی دهنم میاد . راستش دیگه خیلی هم حال و حوصله ندارم بیام توی این تالار چون بی فایده است من فکر می کردم تجربمو با بقیه در میون بذارم که اسیر دست این دکتر نادون نشن . شاید برات جالب باشه 3 تا پیام خصوصی داشتم که نوشتن ما فکر می کردیم تو سخت گیر بودی یا با یحیوی دشمنی داری برای همین بهت گوش نکردیم و رفتیم حالا مثل ِ ... پشیمونیم . من البته خوشحال نیستم که کسان دیگه گرفتار شدن اما می فهمم بحث بی فایده است . من هم این آخرین پستم این جاست میرم با درد خودم بمیرم و واقعا هر روزم جهنمه . کسانی هم که اینجا میان غالبا دنبال واقعیت ها نیستن انگار پس برای کسی دلسوزی نمی کنم و برام هم دیگه مهم نیست کسی از واقعیت باخبر بشه یا نه. خداحافظ همگی.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
سولماز: خانم گل ،21viyaaannaa. زیبا چون کم به بینی دس میزنه باید کارای استخونیش بهتر باشه من ک استخونی ام نمیدونم گوشتی هاش چه جوری ان.و اگه پره هات جالب نیس چون باز نمیکنه مورد خوبی نیس واست بازم برو مطبش
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
2810