2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست
سلاااااااااااام مانی جون و دوست جوونا..... من بینی م گوشتی.....میخام عمل کنم میشه دکتر خوب معرفی کنید؟؟؟؟هزینه دکتر هم بهم بگید.....من چندسال پیش مطب دکتر شاهین صحرایی رو رفتم کارش تقریبا خوب بود..... سارا و ساوینا عزیز میشه واسه دکتر سجادیان و کاراش بیشتر توضیح بدید.....دکتر سجادیان چقدر میگیره؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اوضاع اینجا چطوره؟ من تازه بعد دو هفته یادم اومد اینجا عکس گذاشتم اومدم بردارم الان کدوم دکترا اینجا رو بورسن؟ کمکی از دستم برمیاد بگید :)
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
این عکس 13 روز بعد عمل از نیم رخ ... عکس تمام رخ ندارم من 25 روزه با دکتر ابیانه عمل کردم فعلا که ورم دارم و بینی گوشتی بزرگ داشتم کارهای ابیانه طبیعی هست و جوری عمل می کنه که بصورت بیاد ... و از نظر سلامت بینی خیلی خوبه ... حتی کسانی هم که 1 - 2 سال پیش عمل کردن مشکلی ندارن ... مطبش برید پر از نمونه می بینید ... قیمتش هم به نسبت دکترای دیگه مناسبتره حدود 3500 تا 4 با کلینیک... کلینیک سعادت آباد و هم بهگر عمل می کنه ... دکتر خوش اخلاقیه ... کار فانتزی تقریبا انجام نمیده
مامان اشکان
سلام دوست جوونا دکتر سامی چقدر میگیزه؟؟؟ رسپینا عزیز ممنونم که راهنمایی کردی.....بینی شماهم گوشتی؟؟؟کدام دکترا واسه بینی گوشتی خوب.....البته قیمتشم خیییلی بالا نباشه.....و مطب کدام دکترا رفتی؟؟؟****از کار و عمل های دکتر سجادیان یمقدار واسم توضیح بده..... دوست جووووووووووونا منو راهنمایی کنید ....
درود بر همه دوستان اومدم یه سری به تاپیک بزنم تا اگر کمکی از دستم بر میومد انجام بدم هر کی سوال داشت اینجا و یا توی خصوصی بپرسه موفق و شاد باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810