2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015541 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهنازجان مبارک بینی ت خوب شده.... بچه ها منم میخام عمل کنم میشه دکار خووووب بهم معرفی کنی...بینی من گوشتی......و بینی طبیعی خیلی شیک دوست دارم...... دوست جووونا میخام عکس بزارم با گوشی چطوری عکس بزارم؟؟****
سلام ماری جون من تاره یکماهه عمل کردم و هنوز بینیم چسب داره گلم اشکانی جان مبارکه با اینکه بینیت ورم داره ولی معلومه خوب شده چه جالب من کار قوسدار هم از دکتر ابیانه دیدم!!! اخا معمولا خیلی طبیعی عمل میکنه حتی من اولین جایی که واسه تحقیق و دیدن نمونه رفتم مطب ابیانه بود ولی نمونه هاش خیلی طبیعی بودن و من یکم قوسدار میخواستم البته دوسه نفر هم بودن که گفتن بهش گفته بودن قوسدار ولی قوس نداده طبق روال کار خودش رو کرده گرچه دکتر بهشون گفته بود زمان میبره تا قوسش کم کم معلوم شه الله اعلم بهناز جان بینیت از روبرو بنظرم هنوز یکم پهنه ولی به صورتت میاد و ایشالا بهتر هم میشه کلا بحث دکتر سلیقه ای هستش مهم راضی بودن تود شخصه
njbita نوشتی :"البته منم 50 درصد راضیم از یحیوی از قبلم بهتر شدم , اما بینیم کوچیک و قلمی نشده , شایدم دلیلش اینه که گوشتی بود" عزیزم از دماغ من استخونی تر پیدا نمی شد ولی یحیوی گند زده توش رفته. مشکل از گوشتی بودن بینی شما نیست کلا کار شهریار یحیوی افتضاحه.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
بچه ها راستی به نظرتون دکتر سامی تزریق گونه و لب هم انجام میده؟؟؟ اخه میخوام وقتی پیشش عمل کردم همون موقه بگم برام گونه و لب هم بذاره... اخه میخوام یه دفعه کلی تغییر کنم..خخخخخخ
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
2810