2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
کلا هنوز دلم به کسی قرص نشده.. دیگه وقتی هم ندارم. میخوام مطب ابیانه هم برم... یه نفر هم چایچیان و ابراهیمی رو معرفی کرد، دوستان اگه اطلاعی دارند بگن لطفا.
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رایا جان، اندوسکوپی سجادیان 400تومان هست. و مثلا اگه بهت بگه 4.5 هزینه عملت میشه، یعنی اینکه 400 اندوسکوپی و 4100 عمل و کلینیک و اینا. چونه هم دقیقا نمیدونم فایده داره یا نه... هنوز امتحان نکردم
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
سلام من 3 هفته اس با ابیانه عمل کردم فعلا که ورم دارم و بینی گوشتی بزرگ داشتم کارهای ابیانه طبیعی هست و جوری عمل می کنه که بصورت بیاد ... و از نظر سلامت بینی خیلی خوبه ... حتی کسانی هم که 1 - 2 سال پیش عمل کردن مشکلی ندارن ... مطبش برید پر از نمونه می بینید ... قیمتش هم به نسبت دکترای دیگه مناسبتره حدود 3500 تا 4 با کلینیک... دکتر خوش اخلاقیه ... کار فانتزی تقریبا انجام نمیده
مامان اشکان
ساویتا جون من 50 روز چسب داشتم اون موقعه که چسب داشتم و بعضی وقتا بر میداشتم ورمم کمتر از الان بود الان سه هفته ایی میشه چسب نزدم دیگه دماغم ورممم کرده صبا باد میکنه شبا تقریبا خالی میشه عزیزم الان بهش توجه نکن تا یکسالگی قراره تغییر کنه منم دیگه برام مهم نیست. نوک بینی ورمش دیرتر میره نگران نباش
Ana_fara من اصلا قصد نداشتم از عمل با سامی منصرفتون کنم، من خودم اگر بخوام عمل کنم بازم به سامی فکر میکنم چون حداقل14 نمونه زنده ازش دیدم که از بین اینا بجز دو تاش بقیش به نظر من قابل قبول قبول بودن و مواردی هم شیک بودن، که اون دو مورد هم بیس بینیشون و هم سلیقشون و خواستشون نقش داشته تو نتیجه نهایی، من قصدم از گذاشتن اون کامنت این بود که برید نمونه ببینید تا از نتیجه عمل دید واقع بینانه ای داشته باشد. سوسی جان انگار دکتر یزدانفر هنوز برنگشته زنگ میزنم جواب نمیدن
مبینا جان عزیزم میدونم قصد نداشتین و چیزی رو که دیده بودین گفتین ولی حرفتون مهم بود برای من چون روی نمونه های 3 سال بعد که چی میشن خیلی حساسم مطب دکتر سامی هم یک مدلی هست که نمیشه چند بار بری بشینی ببینی تا نمونه های قدیمیو ببینی اینکه شما دیدن شانسی بوده نمونه اونجا و جاهای دیگه زیاد دیدم ولی هیچکودوم قدیمی نبودن نمونه های راضی دکتر سامی هم 2 باری که من رفتم دیدم ولی نمونه قدیمی ندیده بودم برای همین برام مهم بود
الهام ابراهیمی اگه امید منظورته دخترعمو دوستم و دوستاشششش باهاش عمل کردن راضین ولی من از عکسای سایتش خوشم نیومد زیاد ولی خوبن بد نیستن عکساش راسی 2 تومن میگیره اینشو دوس دارم
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
مبیناجان هروقت رفتی ممنون میشم به منم پیام بدی!!! فقط اظهاراطلاع کن از تعرفه ها.نذاری بپیچونت ها.برای عکساهم پرروووو اصرار کن هم ب منشیش که میگن حال نداره هم از خودش چون چسبش 1 هفته ایس و تامپون نمیذاره احتمالا تو هم مریض نمیبینی
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
Ana_FARA به منشیش زنگ بزن بگو نمونه های بیشتری میخوام ببینم، خودش میگه دوشنبه بیا، چون دوشنبه روزیه که عمل کرده های قبلیش میان و بیمارای خودش که اگر نیاز به ترمیم داشته باشن هم دو شنبه میان،به نظرم با منشیش هماهنگ کنی چند بار رفتن هیچ مشکلی نداره در ضمن یه سری هم میبینی که ترمیمی هستن ولی خرابکاری دکترای دیگست،