2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015598 بازدید | 66529 پست
راستی، بچه ها خواهشا اگر راجع به ابیانه اطلاعاتی دارید بگین... دماغم استخونیه، هر دکتری هم رفتم کارش گوشتی بوده،، موندم بلاتکلیف... ابیانه؟ سجادیان؟ یه دکتر دیگه؟... یعنی کسی که گوشتی خوب عمل می کنه ممکنه استخونیش خوب نباشه...؟
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه های جون جونی سلام فکر کنم دارم به آرزوم میییییییرسم من سه شنبه هیجدهم آذر با دکتر شاهین فتح سامی بالاخره نوبت گرفتم بچه ها میخوام بهش بگم بینیمو قلمی و خوشکل کنه بچه ها میشه بگید که دکتر فتح سامی هزینه عملش تقریبا تو چه حدودیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ترخدااااااا
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
الهام جان این حرف درست نیست که کسی که بینی گوشتی را خوب عمل می کنه نمیتونه بینی استخونی را خوب عمل کنه مسلما بینی گوشتی فرم دادن و عمل کردنش خیلی سخت تر از یه بینی کمکار استخونیه در مورد دکتر ابیانه راستش عکسهای سایتش خیلی رویایی هستند اگر تصمیمت به عمل باهاش هست حتما چند بار برو مطبش و نمونه زنده ببین  
زیتون جان به نظر من دکترهایی که تو ترمیم اسم در کردند مثل منافی و بشارتی به کارت نمیان چون من عکس بینی ات را دیدم بینی ات اصلا ترمیمی نیست و صرفا میخوای فرمش عوض شه و ظریفتر شه این دو تو به کار بینی هایی میان که خیلی ازشون بافت برداشته شده و در واقع بینی های آسیب دیده من خودم هم موقعی که تصمیم به عمل گرفتم جز این دو تا و یه خورده کمتر دکتر علامه اسم دکتر دیگه ای تو تاپیک ترمیم نبود من دیدم اینها به کارم نمیان اومدم این تاپیک و از دکترهای این تاپیک گشتم و دکترم را پیدا کردم شما هم صرفا دنبال این نباش که ترمیم کار ماهر باشه دنبال دکتری باش که سبکش را بپسندی و مهارت کافی داشته باشه و بتونی بهش اعتماد کنی 
ستاره جون فقط بهت پیشنهاد میکنم دوشنبه که عمل شده های قبلی دکتر سامی میان مطب یه سر به مطب بزنی، که واقع بینانه تصمیم بگیری، من برای بار دوم رفتم مطبشون، اونقدر هم که فکر میکنید رویایی عمل نمی کنن، بینی ها طبیعی و خوب هستش وبسته به بیس بینی مواردی شیک،در عین حال من نمونه 3 ساله ایشون رو هم دیدم و واقعا دماغ اون بنده خدا منهدم شده بود، والان برای ترمیم اومده بود البته خودش میگفت تا دو سال خوب بوده بعد از اونن غضروف ها شروع به تحلیل رفتن کردن. و یک نمونه فانتزی باقوس شدید که البته خود اون خانوم از دکتر خواستن فانتزی باشه. هزینه بسته به پر کار یا کم کار بودن از 9 و نیم تا 10
سلام زیتون جان یادمه گفتی بینیت تقریبا شبیه بینی من شده بعد از عمل چرا دنبال ترمیمی؟ البته منم 50 درصد راضیم از یحیوی از قبلم بهتر شدم , اما بینیم کوچیک و قلمی نشده , شایدم دلیلش اینه که گوشتی بود منم شاید برم دنبال ترمیم اما هم مساله پولشه هم ریسک عمل ترمیم بالاست :-(
19 آبان دکتر یحیوی(بینی گوشتی)
بچه ها حالا به نظرتون سجادیان و سامی کدومشون میتونن بینس رو تا یه حدی باریک کنن و بینی کج شده رو صاف کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من سه شنبه نوبت ساپی و چهارشنبه هم نوبت سجادیان دارم شما بگید با کدومشون هماهنگی کنم واسه عمل که عملم طوری بشه که به ترمیم کشیده نشم اخه بچه 4 ساله دارم و سختم هستش که بخوام بعد از عمل هم نیاز به ترمیم پیدا کنم
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
ستاره جون به نظر من سامی کم خطر تر از سجادیان هست ادم درستی هم هست اگه نتونه کاری را کنه صادقانه میگه نمیشه مثلا به دوست من گفت بینیش خوب نمیشه بعد از عمل به منم گفت خیلی تغییر نمیکنم ولی بهتر میشم نمونه کاراشو بجه ها اینجا گزاشتن http://forum.persianhit.com/showthread.php?479-دکتر-فتح-سامی/page82
سلام ... ریسک یه تعریف بیشتر نداره اون هم احتمال خراب شدن بینیه که وقتی تصمیم به عمل می گیری این ریسک رو پذیرفتی حالا با هر دکتری میخواد باشه .... هر دکتری کار خوب و بد داره و خوب بودن یا بد بودن از نظر ادم های مختلف فرق می کنه چون کاملا نسبی و سلیقه ای هست .... تجربه دکتر سامی بیش از دو برابر دکتر سجادیانه ... ولی باز هیچ تضمینی وجود نداره ... عمل بینی ریسک داره