2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست
دوستای گلم مرسی از نظراتتون، و راستش باهاتون تا حدّی موافقم ، ولی منظورم اینه که من خودم دنبال یه بینی نیمه فانتزی هستم نه یه بینی طبیعی بون ایراد ... راستش من همین مشکل رو با هر کی بهش میگم میخوام بینیمو عمل کنم و خانواده دارم، همه میگن بینیت نیاز به عمل نداره حتّی یکی از اقوام که خودش متخصص گوش و حلق و بینیه کلّی مسخره ام کرد ... ولی واقعیت اینه که با آفتاب جان 100% موافقم..ما بینیامون شاید ظاهراً ایرادی نداشته باشه، ولی بین عالی و بدون نقص فرقه.. الآن توی جامعه همه بینی هاشون 90% عمل شده و از لحاظ زیبایی با اون 90% مقایسه میکنی خودتو ، نه با بینی عمل نشده و مشکل دار... ممکنه الآن قابل قبول باشه ولی اون طوری صورت آدم خیلی عوض میشه، و رضایت آدم از چهره اش بالاتر میره ... من الآن از قیافه ام و بینیم ناراضی نیستم ولی حس میکنم بینی قلمی و سر بالا خیلی بهتر میکنه قیافه ام رو نسبت به الآن. ضمن اینکه یکی از دوستان اشاره کرد که آدم گونه میاره، من یکی دیگه از مشکلاتم اینه که صورتم خیلی صاف و لاغره و این جوری گونه هام هم بیشتر به چشم میاد. بازم نمیدونم ولی از یه طرف میترسم که بینیم خراب شه یکی از فامیلامون بینیش یکم بزرگ تر از من بود عمل کرد و فوق العاده شد. یکی دیگه با همون سبک بینی افتضاح شد... :( الآن بینی این رو ببینین ، من دوست دارم بینیم این شکلی بشه : :( http://upload7.ir/imgs/2014-12/42674576132937634664.jpg

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفتاب میشه عکستو برای منم بذاری؟؟؟؟؟؟؟؟کنجکاو شدم ببینم؟؟؟؟زود برش ندار یکی دوروز.مرسی.........من خیلی خوشحال باشم ک بینیم واقعا نیاز داره ب عمل؟یاخیلی ناراحت؟
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
آفتاب جان عمل تو سن 35 سالگی اونم با متاهل بودن؟؟؟؟؟ به نظر من که وقتی ازدواج میکنید برای همسرتون سخته باصورت جدیدتون کناربیاد مخصوصن اگه مصنوعی شه !!!!!!!!!!
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
اگه بینیت به عمل نیاز داره و میتونی عمل کنی خوشحال باش ... اگه نیاز داره و نمی تونی عمل کنی، ناراحت اگه بینیت به عمل نیاز نداره و می خوای عمل کنی ، ناراحت ، اگه نیاز نداره و نمی خوای عمل کنی، خوشحال
اره عزیزم تا سنت کمتره که صورت به طور طبیعی زیباست . گونه ها برجسته . چشمها شاداب..... دیگه از سی و پنج سال به بعد ادم احساس میکنه نیاز به باز سازی داره . بینی م به صورتم بزرگه البته الان بیشتر به چشم میاد. اگه الان هستی بذارم
هی وای من افتاب من بینیتو دیدم واقعا عالی بود واقعا موندم چرا میخوای عمل کنی!!! باران هم بنظرم یه کوچولو از روبرو پره هاش جمع شه جلوه بهتری دارع ولی درحدی نیس که عمل بخواد بازم هرکی نظری داره دیگه سا ا جونم والا بینیم یماه هنوز نشده عمل کردم گوشتی هم بود و ورمش تازه یکم داره کم میشه ولی با م راضی هستم خیلی بهتر از اولش شده امیدوارم ورماش کامل بره بهتر هم بشه یه دوست اصفهانیمون که اسمش الان یادم نیس و نمیتونم هم بردم عقب نگاه کنم چون با گوشی سخته:)) اسم دکتر خوب تو اصفهان خواسته بودن دکتر شهریارلقمانی رو من تعریفشو خیلی شنیدم اونجا خیلی معروفه و چندتا بینی عملی عالی هم ازش دیدم البته اونا نیمه فانتزی بودن نمیدونم سبکش همینه یا مدلهای مختلف عمل میکنه
یعنی به اون تحلیل ساسان درحد ترکیدن خندیدم Sosi جان مگه ما متاهلا چمونه خواهر خو ما هم میخوایم خوشگلتر بشیم اتفاقا اینجوری که شوهره چهره اصلی رو دیده و پسندیده خیلی بهتره تا بعدا اسناد و مدارکش تو عکسی فیلمی یا بچه رو شه ( صرفا جهت شوخی بودا )
سلام دکتر به من گفته شبا تا ۴ ماه چسب بزنم الان هفته ی دیگه میشه ۴ ماه که عمل کردم نمیشه بیشتر شبا چسب بزنم؟ عوارض داره؟ چون هنوز خیلی ورم میکنه منم ان مدت تا دلم خواسته گریه کردم بالش شده :|
ساویتا : من که کاملا جدی بودم ... اتفاقا اینایی که شما میگی اسناد و مدارک رو از بین می برن هیچ اون سند زنده رو هم میندازن تقصیر شوهر ... به نظر من از این به بعد پسرها باید مادر دختر رو ببینن بعد دختر و انتخاب کنن بعدا با دیدن سند زنده شوکه نشن ... البته ما که یه همسایه داریم بالای 40 سال هم خودش عمل کرده هم دخترش ... فک کنم در موارد باید به مادربزرگ عروس رجوع کرد
سلام صبح بخیر دوستان من حدود دو ماه و نیمه که بینیمو عمل کردم بینی سمت چپم ازهمون بعد عمل مشکل تنفس نداشت اما سمت راست حدود سی درصد تنفس داره و بعد از گذشت این مدت هم هنوز همونطوره به نظرتون ممکنه خوب بشه یعنی هنوز ورم داره ؟ اینم بگم که اصلا انحراف نداشتم و تنفسم عالی بود