2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015764 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آیدا جان من سه ماهه عمل کردم از ترسم هنوز طاق باز میخوابم. به پهلو میچرخم ولی سرم ثابته سخته ولی میترسم بینیم فرو بره تو بالشت.زیر سرم هنوز بلنده .سرم رو هم پایین نمی کنم.راحت راحت نیستم ولی اصلا این رعایت کردنا رو اعصابم نیس. عادت کردم
ترمیم با دکتر سامی
آیدا جان من هم چهار شب تامپون داشتم دیگه آخراش روانی شده بودم حق داری ببین این ممکنه یه خورده تحمل شرایطت را راحتتر کنه این باند استریلها هستند که برای پانسمان هستند اونها را خیس کن و روی لبت بزار موقع خواب مخصوصا باعث میشه نفست مرطوب شه و گلوت کمتر خشک شه یه کاسه آب هم بزار کنارت موقع خواب من خودم این کار را می کردم باعث میشه تا موقعی که اون باند استریله خشک شه دو ساعت بخوابم گلوم خشک میشد از خواب می پریدم دوباره مرطوبش می کردم می زاشتم رو لبم تا دو ساعت باز راحت می خوابیدم تو هم امتحان کن
ایدا جون عزیزم اینقد بش توجه نکن منم ی هفتس ک عمل کردم.تمام این مشکلاتو داشتم .تازه زخم گلوم بعد 6 روزم خوب نشده شبا همش بیدار میشم شبه اول ک اصلا نخابیدم..با اینک چند روز میگذره ولی بازم وقتی میخام بخابم دهنم بسته میشه فقط 5...6 باری بیدار میشم تا عادت کنم باز بمونه..ی ابمیوه بالا سرم میذارم وقتی از خشکی دهنم بیدار شدم میخورم..فک کنم بشه ب پهلو خابید تا وقتی گچ داری ولی خب من چون میترسم با اینک گردن دردم میگیرم همون طاق باز میخابم..ببین این مشکلاتو همه دارن ولی خیلی سریع میگذره خودتو نباز اصلا.ب حرف کسیم توجه نکن تو دکترت خوب بوده مشکل تنفسی پیدا نمیکنی ..بهتر میشی از قبلت..
وای توروخدافازمنفی ندید........ماهایی که قصدعمل کردنوداریم استرس میگیریم خوب........خودتونوبذاریدجای ما..........من الان باپستای آیدادستم سردشد........میگم یعنی چه بلایی میخوادسرم بیادنکنه دیگه نتونم زندگی کنم وهزارجورفکروخیال دیگه.........اینجااومدیم تاازتجربیات هم استفاده کنیم نه ترسوندن دیگران
خدایاشکرت
من نمیخوام کسی رو بترسونم در مورد خودم صحبت کردم که اگه به عقب برمیگشتم هیچ وقت عمل نمیکردم. شما دیگه مختارید خودتون باید همه جوانب رو بسنجید و دست به این کار بزنید
دکتر کلانتر 6 آذر
سلام.آیدا جون به سلامتی عمل کردی.چی شده چرا نالانی.واقعا تامپون اینقد حس بدی داره?اخه ما تامپون نداشتیم تجربه نکردیم.از کجا فهمیدی قیافت عوض شده هنوز که قالب داری.اون برداره فرمش معلوم میشه.بعد دوماه بهتر میشه و همینجور بهترتر.کار اشتباهی نکردی مطمئن باش.این روزام میگزره.
عکس بینی صفحه 1709
سلام.آیدا جون به سلامتی عمل کردی.چی شده چرا نالانی.واقعا تامپون اینقد حس بدی داره?اخه ما تامپون نداشتیم تجربه نکردیم.از کجا فهمیدی قیافت عوض شده هنوز که قالب داری.اون برداره فرمش معلوم میشه.بعد دوماه بهتر میشه و همینجور بهترتر.کار اشتباهی نکردی مطمئن باش.این روزام میگزره.
عکس بینی صفحه 1709