2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015917 بازدید | 66529 پست
سارا جان ممنون شما ترمیمت رو پیش کی انجام دادی ؟
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
بانو منیر جون یه سوال دارم ازت ... علامه بینی کج شده رو صاف میکنه؟؟؟ اخه من بینیم کج شده،، و اینکه علامه چه روزایی تو مطبش کار میکنه و ساعات کاریش چه وقتایی هستش؟؟
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بانو جون پ خ رو چک کن
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
بانو منیر جون یه سوال دارم ازت ... علامه بینی کج شده رو صاف میکنه؟؟؟ اخه من بینیم کج شده،، و اینکه علامه چه روزایی تو مطبش کار میکنه و ساعات کاریش چه وقتایی هستش؟؟
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
سلام بچه ها... چرا من وقتایی که هستم انقدر خلوته ؟؟؟ ی سوال من صورتم لاغر و استخوانی و کشیده ست با چشمای درشت ... به نظرتون نوک بینی گرد بهم میاد یا تیز یا سومی که الان یادم رفته اسمش
وای مامان نونو بینیت خیلی عالیه واقعآ دقیقآ همون چیزی که من دوست داشتم یکی از گزینه هامم علامه بودا کاش بیشتر دقت میکردم قبل عمل دکتر علامه بعد از چقدر وقت روتوش میکنه؟ یعنی من برم پیشش برام رتوش میکنه تو مطب؟
بانو منیر بینی شما هم خیلی خوب شده تبریک بانو منیر و مامان نونوی عزیز که تجربه عمل با علامه رو دارین اگه جواب سوالم رو میدونین بگین چون دکتر خودم اولآ که اصلآ نمیشه باهاش حرف زد دومآ میدونم به این زوذی ها رتوش نمیکنه منم یک ماه و نیم دیگه هم عروسی خواهرمه هم خواهرشوهرم به خاطر همینا هم بینیم رو عمل کردم