2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015754 بازدید | 66529 پست
من یه لیست از چهل تتا جراح که اینجا بچه ها عمل کردن و عمدتا راضی بودن تو صفحه ٩٦٧ گزاشتم.نمیدونم چه اصرارى روى ىک جراح داری!!!اگه با چند تا عکس به این نتیجه رسیدی که واویلا!چون من کمتر جراحی دیدم که مثلا بینی گوشتی عکس بزاره،، اکثر جراحا بینیهای پوست خوب با یه قوز کوچیک و میزارن که نشون بده خیلی خوشگل شدن!کدوم جراحی بینیهایشدیدا گوشتیو گزاشته؟؟ضمنا بعضی جراحا هم بینیهای غضروفی که پوست نازکی دارند و غضروفشون بزرگه به نام بینی گوشتی معرفی میکنن که مطمینا فرق داره، خلاصه ادم تا نره مطب خودش ببینه هیچی دستش نمیاد
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به مامان نونوی عزیز خوبی مماخ خوشگلت چطوره؟ بیا این ستاره را راهنمایی کن بینی قلمی کوچیک ظریف می خواد پیش کی بره عکس جدید دماغت هم بزار ببنیم دلمون واشه دوستان مامان نونو یه سال و هشت ماه قبل با دکتر علامه عمل کرده و بینی اش هم خیلی خوشگل و عالی شده بود یکی از بهترین کارهای علامه
من ازبینیم 95درصد راضیم ساراشماهمون ساراى ترمیمی هستی که دختر خوشکل داشتی وعاشق خرید بودی😍😍😉
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
سارا جون شمارتو برام بفرست تا با وایبر باهم درارتباط باشیم بعداز من ١٥نفر ازدوستام باعلامه عمل کردن وهمگی راضی راضی هستم فقط به حرفای الکی ی سری از بچ ه های سایت توجه نکنید هر دکتری کارخوب وبد داره فقط باید ببینید کدوم دکتر به سلیقتون نزدیکتره ستاره جون بینیهاى سامی به هیچ وجه ظریف ونؤک تیز نیست بلکه نوک بینیهاش مکعبى بود وهمچنین سجادیان نوک بینیهاش گرده
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
سلام /من بینیمو 3سال پیش عمل کردم شهرستان.ولی اصلا راضی نیستم.کجه/ و همچنین سمت راست بینیم انگار توش استخونه.حالا میخوام بیام تهران یه دکتر خوب ترمیمی عمل کنم.....کدوم دکترا خوبن؟؟؟؟
نه دیگه کمتر خرید می کنم انقدر خرید کردم اون مدت که برای دو سال لباس انبار کردم من هم چهار ماهه با سجادیان ترمیم کردم شاید یه رتوش کوچیک لازم داشته باشم ولی باز هم خیلیییی راضی هستم