2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015701 بازدید | 66529 پست
خواهش می کنم عزیزم راستش من خودم دو بار سر خود دگزا عصلانی زدم ولی توصیه نمی کنم این کار را بکنی مگر اینکه مثل من کله خراب باشی ولی تاثیر واقعا داره تو کم کردن ورمها بتامتازون قوی تره و احتمالا تاثیرش هم بیشتره و شاید ضررش هم بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ستاره جون این عکس کاربری شما کار دکتر افشین قاسمیه
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
سلام من 2 هفته اس با دکتر ابیانه عمل کردم .. فعلا از کارش راضیم ... بینیم گوشی خیلی بزرگ بود... فقط خودش گفت ورمت خیلی زیاد بخوابه خیلی خوب میشه ... بعد از عمل فقط یک لکه کبودی ریز زیر یک چشمم بود ... هر هفته خودش چسب عوض میکنه ... دستمزد هم از 3500 تا 4 میگیره
مامان اشکان
سلام مبارکت باشه من از کارای تو سایت ابیانه خیلی خوشم اومده واقعن همون شکلیه یا فتو شاپه؟
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
دکتر ابیانه توی مطب از ساعت 5 تا 9 مدلاشو میتونید ببینید ... سبکش کاملا طبیعیه ... و اندازه صورت رو در نظر میگیره متناسب با صورت عمل میکنه... کاراش صاف و خوبه ... کمتر کسی ناراضی و اونهم اگر ناراضی باشن به دلیل فانتزی و نبودن مدل عروسکی که براشون عمل نکرده... من اولین جایی که رفتم و با اینکه بینی گوشتی داشتم به دکتر دیگه ای سر نزدم باهاش روز عمل اوکی کردم ... الان هم راضیم با اینکه ورم زیاده... یک پماد هم برای جای بخیه داده چون پره هامو باز کرده
مامان اشکان
هر وقت دوست داشتی عکستو بذار ببینیم
اره حتمن باید برم خودم نطرم رو چند تا دکتر هست که حتمن میرم مطباشون
رایا91 جان مرسییی بهش اس ام اس بده ج میده .... بدی کار دکتر فقط اینه که کاراش خیلیییییییییی پر ورم تر از دکترای دیگس و کبودیشم بیشتره البته بازم به بدن بیمار ربط داره همه یه جور نیستن من خودمم خیلییییی خیلییییی بعد عمل باد کرد بینیم ولی تو یه ماه بازم تغییر داشته بینیم هرچی ورم کمتر میشه
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
سلام بچه ها من حدود یک ماه و یک هفتس که با دکتر یحیوی عمل کردم و راضیم این گفتم واسه دوستانی که سوال کردن چرا تازگی ها هرکس با یحیوی عمل کرده ناراضیه می خواستم بگم من راضیم البته اینم بگم من نمی دونم اگه با دکتر دیگه ای عمل می کردم چطوری می شد ولی الان از همینی که هست تقریبا می شه گفت راضیم البته اینم بگم که دکتر زیاد حوصله نداره واسه مریص وقت بزاره و وقتی می ری مطب زودی می خواد جواب سوالت بده و بندازدت بیرون البته بچه ها شاید من کم توقعم نمی دونم ولی در مقایسه با عکسایی که بعضی دوستان گذاشتن و بینی های عملی که خودم دیدم بد نیست و به نظرم طبیعی و خوب جمع شده و ایراداتش گرفته شده امیدوارم همتون از نتیجه عملتون راضی باشید.