2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015709 بازدید | 66529 پست
سلام ...آنالیاجون مبارکه...قیافت بعدازعمل مخصوصا لبهات شبیه فاطماگل شده... به هرحال خیلی نازشدی...منم یکی از گزینه هام سجادیان هست فقط بین اون وسامی فعلا موندم...
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهشاد جون بینیت خوب شده فقط ایرادش همون قوز کوچولوعه که ایشالا درست میشه انالیا جان بینیت خیلی خوب جمع شده منو امیدوار کردی منم حدود بیس روزه با سجادیان عمل کردم بینیم گوشتی و پوست ضخیم بود الان هربار چسبو برمیدارم نگاه میکنم کلی حرص میخورم میگم نکنه دکتر بینیمو زیاد کوچیک نکرده باشه امیدوارم ورم باشه همشششش :( ایدا جان ایشالا عمل خوبی داشته باشی اصلا استرس نداشته باش عمل سختی نیست رسپینا جان اندوسکوپی حس خیلی بدی داره ولی دردناک نیست از من که هزینه جدا نگرفت رو همون 4:5 کل دستمزد و کلینیک حساب کرد کلینیک ارم هم خوبه من اونجا عمل کردم کلا چندساعت همش اونجایی و دوسه تا سرم میزنن و مرخص میشی انقدر سخت نگیرید دختراا
غزل جان خداروشکر که راضی هستی از دکترت طفلی مهسا که خیلی ناراحته :( بچه ها این امپول دگزا رو به دکتر بگیم میده بهمون؟ امروز واسه تعویض چسب دارم میرم مطب ببینم چی میگه راجب این ورما
ساویتا جان خیلی ممنون که یاد من بودی . راستش من دقیقه شماری می کنم تا یک سال بگذره و اگه بشه پیش یه دکتر دیگه عمل ترمیمی انجام بدم و هنوز البته نمی دونم پیش کی ولی برای مشکل دیگه ای ( گوش میانی ) رفتم دکتر گوش و حلق و بینی در مورد دماغم هم سوال کردم گفت تیغه بینی تون رو خیلی بد کار کرده و عمل ترمیمیش مشکله نوک دماغتون هم دیگه ورم نیس بلکه غضروف رو خیلی بزرگ استفاده کرده و قوس هم زیاده . اسم دکتر رو پرسید وقتی گفتم یحیوی گفت اتفاقی از زیر دستش دماغ خوب در میاد . گفت بعد از یک سال به مطب های مختلف مراجعه کن و حتما نمونه کارهای ترمیمی رو ببین بعد تصمیم بگیر . البته تاکید می کرد بهتره بی خیال ترمیم بشی چون از اون چیزی که فکر می کنی سخت تره و اگر خدای نکرده دوباره خراب بشه واویلاس. فعلا که فقط غصه می خورم و توی همه فوروم ها و اینستا و ... عکسمو فتوشاپ می کنم. برام دعا کنین.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
نه مهسا جان غصه نخور.بینیا خیلی خراب خیلی خوب عمل میکنن.بینی شما که شاید به نظرت خوب نباشه ولی اونقدا خرابم نباید باشه که نشه درست و معمولیش حتی کرد.البته من عکست ندیدم.
عکس بینی صفحه 1709
ساویتا جان در مورد کورتون من قبلا یه مطلب نوشتم در پاسخ به آمیتیس :"آمیتیس جان من نظرات ضد و نقیض شنیدم . کلا کورتون باعث پوکی استخوان میشه و به نظرم فقط در مواردی که نفعش بیش از ضررش باشه باید تزریق بشه. http://www.drakbarbayat.com/faq-f.htm سوال 29 http://drsohrabi.net/web/?p=81 چه زمانی تزریق آمپول کورتون یا تریامسینولون پس از جراحی توصیه می شود؟ http://www.drhosnani.com/nose-surgery-question.php سوال 2583 ( جواب دکتر حسنانی :نگران نباشید در بعضی افراد ورم مدت طولانی تری برای بهبود نیاز دارد ولی نهایتا بطور خود به خود بهبود می یابد . داروهای حاوی کورتون به بهبود ورم کمک می کند ولی به دلیل عوارض بالا توصیه نمی شود .) من پیشنهاد می کنم به دکترت بگو اگر با گذشت زمان ورم می خوابه ( که همین طور هم هست ) کورتون نزنه . ببین چی میگه. بعد تصمیم بگیر."
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
کتانه جان ممنون از دلداریت . حالم بهتر شد . امیدوارم خدا بهت آرامش خاطر بده عزیزم.
برو سایت دکتر زمانی ترمیماش نگاه کن حالا شاید خوب نشده باشن.ولی از قبل بهتر شدن.البته فک نمیکنم بینی شما اونقد خراب شده باشه که نشه خوب یا حتی خیلی خوب کرد.
عکس بینی صفحه 1709
شکیل جوون مرسی عزیزم چشات قشنگ میبینهههه جفتشونم دکترای خوبین ایشالا که با هرکی عمل میکنی بینیت خوشگل میشه گلم ساویتا جون عزیزم هنوز زوده واسه این حرفا تازه 20 روزته هر هفته بینی کلیییییی کوچیکتر میشه وقتی به پرهات دست میرنه کاملا مشخصه... دکتر امروز منو دید گفت تازه یه چیزایی معلوم شده ولی تا 1 سال یا حتی بیشترکلیییی تغییر داری
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
مهسا جان خودت را اذیت نکن بینی من هم خیلی خراب بود من بینی ات را ندیدم ولی بینی من هم تقریبا همین مشکلات را داشت تیغه بینی را خیلی تراشیده بود و یه غضروف قلقلی گرد هم سر بینی ام گذاشته بود علاوه بر اینها بینی ام پلی بک شدید هم بود حالا اینکه تیغه داخلی بینی ام را کاملا کج کرده بود و نوک بینی ام به یه سمت متمایل بود و سوراخهای بینی ام یکیش دو برابر اون یکی بماند البته این خرابکاری ها تو دو مرحله انجام شده برای همین همیشه می گم با دکتری که یه بار بینی تون را خراب کرده دوباره عمل نکنید مطمئن باش بینی ات از بینی قبلی من بهتره یه دکتری که برای کار دیگه پیشش رفته بودم و جراح عمومی بود بهم خیلی رک گفت شانس آوردی خودت بیس قیافه ات خوبه و لبها و چشم و ابروی خوبی داری وگرنه با این بینی نمی شد تو صورتت نگاه کرد یه دکتر دیگه که بینی خواهرم را عمل کرده بود و اون موقع بچم نوزاد بود و راستش خیلی تو فکر ترمیم نبودم یه بار که با خواهرم رفته بودم پیشش علنا گفت کی این گند را به دماغت زده این کوفته قلقلی چیه سر دماغت گذاشته تازه اون موقع یه بار عمل کرده بودم و اونقدر داغون نبود به نظر خودم الان ترمیم کردم و انقدر تغییر مثبت داشتم که حتی حسودترین آدمها هم به زبون میارن که چقدر خوب شدی عکس پروفایلم را تو فیس بوک چند روز پیش عوض کردم کلی از دوستام اس ام اس و پیغام گرفتم که چی کار کردی انقدر عوض شدی خلاصه اینکه غضه نخور اصلا عزیزم فقط مرگه که چاره نداره ایشالا یا بینی ات خودش یا زبون خوش خوب میشه یا اینکه بعد از یه سال میری با یه دکتر خوب ترمیم می کنی و بینی ات عالی میشه
مهسا جان میدونم خیلی ناراحتی و اینکه بهت بگیم ناراحت نباش بیفایدس چون من مربی شنام دقیقا بینیش همین شکلی بود که تو راجب بینی خودت گفتی و اونم پیش یحیی عمل کردا بود اصلا انگار نوک بینیش به قلمبه گذاشته بود! نمیدونم چی بگم عزیزم ایشالا که یا به مرور بینیت فرمش عوض شه و اونی که میخوای بشه یا ترمیم کنی و بینیت عالی شه ممنون از جوابت عزیزم امشب دکتر گفت روند کم شدن ورمهام خوبه واسه همین اصلا بحث امپولو پیش نکشیدم انالیا جون ممنون از امید دادنت :)))
سلام دوستان منم بینیم رو دو ماه و ده روز پیش با دکتر کورش طاهرى طالش تو تبریز عمل کردم, رو انتخاب دکترم خیلى وسواس داشتم و با تحتحقیق کامل پیشش عمل کردم, هنوز ورم دارم و یکى دو عیب جزیى داره که میگه به مرور درست میشه ولى در کل از عملم راضی هستم, من خواستم طبیعی برام عمل کنه و واقعا طبیعی عمل کرده طورى که تا خودم نگم کسى نمیفهمه بینیم عمل شده, براى دوستانى که تبریز میخوان عمل کنن به نظر من یک گزینه عالیه و حتما یه سر برید مطبش