2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015654 بازدید | 66529 پست
غزاله جان بله بینی بعد از یه ماه خیلییی تغییر می کنه تا سه ماه یه کم فرم نهاییش معلوم میشه ولی باز هم تا یه سال تغییراتش زیاده و تا دو سال هم تغییر داره مخصوصا اگر زیاد دستکاری شده باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لبخند جان راستش من هم الان تقریبا 4 ماهه عمل کردم تا دو هفته پیش هر شب چسب می زدم الان یه شب در میون می زنم باعث شده ورمم بیشتر شه ولی خب تا آخر عمر که نمیشه چسب زد برای همین دیگه می خوام کم کم نزنم اصلا شبها بالاخره که می خوابه ورمش یه کم باید تحمل کرد دیگه
ساراجان نمونه های چسب خورده دیدم که از روی چسب نمیشه خیلی قضاوت کرد یه خانم اومده بود آمپول بزنه (بدون چسب بود) که به نظر من بینیش خوب شده بود تموم آون خانمهایی که من دیدم تا الان راضی بودند هزینه آندوسکوپی رو سوال نکردم قراره فردا برم برای آندوسکوپی هزینش رو سوال می کنم بهت اطلاع میدم
دکترسجادیان
سلام سارا جون واقعا خداروشکر که راضی هستی از بینیت الان چون من هر موقع حتی وقتی از جلوی اینه رد میشم فقط انگار بینیم رو میبینم و همش میگم یعنی تا اخر عمرم همینجور میمونه این دماغ حتی وقتی به ترمیم فکر میکنم میگم نکنه خرابتر شه اونوقت چه خاکی به سرم کنم!!!! برا همین میگم واقعا خدا رو شکر که شما تونستی به اونچه که راضیت میکنه برسی و دیگه مثل من نگران و غمگین نیستی عزیزم سارا جان تو لیستی که برام زحمت کشیدی نوشتی قیمتها خیلی متفاوته دلیلش چیه عزیزم یعنی دکتر سامی که از همه بالاتر میگیره کارش هم بهتره؟
Forgetting someone you love <3 is like trying to remember someone youve never met ....<3 <3 <3 g
انالیا جون ممنون میشم عکستو بذاری زودم برندار که بتونیم ببینیم
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
سارا جان اون دوباری که بینیتو عمل کرده بودی و خراب شده بودن ، پیش کدوم دکتر مگه رفته بودی اون دوباری که بییت بد شده بود؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها من دلم بینی قلمی و باریک میخواد ولی همتون میگید که سجادیان و محبی طبیعی عمل میکنن ولی من دلم میخواد بینیم قلمی بشه.... مثل عکس پروفایلم دلم میخواد
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93