2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015578 بازدید | 66529 پست
ستاره جون ببین زود بردارم با گوشى گذاشتم نتونستم سانسور کنم فقط دو تا عکس بالایى عکس سلفیه به خاطر همین زیاد کیفیت نداره ، صورتم کاملا صاف نیست تا حالا نتونستم یه عکس تمام رخ خوب بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم که هیچوقت نتونستم یه عکس تمام رخ بگیرم که خوب باشه بذار بگردم اگه داشتم واست خصوصی میفرستم آره بالاییا همش عملیه ببین اگه بینى خیلى کوچیک و قوس دار میخواى انتخاب خوبى نیست بینى منو شاید یه سایز کوچیک کرد خودمم اصرارم همین بود چون زیاد دیدم بینى عملى که سایزش به صورت نمیومده
عزیزم بینیت عالی شده...فقط یه سوال دارم سحر جون دکتر محبی بینی رو قرینه در میاره؟؟ اخه میخوام سوراخای بینیم قرینه باشه...بینی تو خیلی خوشکل و قرینه شده و سوال بعدی اینکه گونه هم میتونه بذاره یا نه؟؟؟
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
سحر جون الان یه عکس از بینسم میگیرم تو تاپیک میذارم بینیم تو کوچیکی شکسته و سوراخای بینیم قرینه نیست و کج شده وقتی عکسمو دیدی بیزحمت نطر بده که محبی میتونه عمل کنه ؟؟ بچه ها شما هم نظر بدید
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
فدات شم اگه نتونه خودش میگه به خواهر دوستم گفت امکانش هست قرینه نشه ولى من سعى خودمو میکنم دوستم گفت بعد عمل خواهرم تو یکى از سوراخاى بینیش پنبه گذاشته الان قرینست البته دکتر بهش نگفته بود سر خود اینکارو کرد حالا من عکس از زیر بینیم دارم که اونجا مشخصه سوراخاى بینیم قرینست ، ولى تر گوشى نیست تا فردا واست میفرستم گونه رو نمیدونم ، تا حالا کسى رو ندیدم این کارو پیشش انجام داده باشه
ستاره جون بینیتو دیدم تونستنش که احتمالا میتونه ولى نمیتونم صد در صد بگم برو پیشش میتونه آخه من جراح نیستم و تخصص ندارم اما اگه خیلی ازکارش خوشت اومده یه مشاوره برو پیشش ضرر نداره اگرم خوشت نیومده که هیچ
سلام سحر جون من عکس بینیتونو ندیدم میشه بذارین؟
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !