2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست
من امروز رفتم مطب دکتر محبی غیر از دوتا منشی که بینی هاشونو عمل کرده بودن چهار تا مریض دیگه رو هم دیدم دوتاشون بعد عمل بودن گفتن راضیم از نظر تنفس هم عالی و هیچ مشکلی نداریم یکی هم اومده بود برای ترمیم ، انگار یه دکتر دیگه خراب کرده بود براش اومده بود ترمیم کنه همه چیز خوب بود قیمت هم گفت با کلینیک رو هم 5 تومن در میاد
بانو جانسلام.سوال دارم. باین حالت خلطی که تو بینی ام هست چه کنم ؟نباید فین کنم اعصابمو ریخته بهم.با شستشو هم نمیاد پایین.چی کارش کنم. ی مقدار کبودی هم دارم به نظرت بعد دو سه روز اول که یخ گذاشته بودم حالا حوله گرم بزارم که بره.یا اصلا کاری بهش نداشته باشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیما من فعلا زدم تو اناناس طبیعی .تو مخلوط کن له میکنم با شیر میخورم.ویتامین سی هم جواب میده.برو تو کارش.من از یک ماه قبل عملم ویتامین سی خوردم هر روز.برایه من معجزه بود.واقعا کبودی و ورمم به نسبت اونی که فک میکردم خیلی کمتر شد.من از اونایی بودم که صبح از خواب پامیشدم همینطوری ورم داشتم تا 2 ساعت بعدش.یا دست پام به ی جا اروم میخورد کبود میشد.
بچه ها ممنون.تامپون رو همون موقع دراووردن.در مورد شیر هم ممنون.برم ی سرچی بکنم.اناناس خالی ی مقدار شیرینیش دلم رو میزنه.ی فکری بابتش بکنم.شستشو میدم اما لاکردار مثل سریش چسبیدن به مخاط بینی.چاره ای نیس باید تحمل کرد.بکشمو خوشگلم کن همینه.
سلام دوستان من ١٢ مهر دماغم رو با دکتر پوریا افلاکی عمل کردم ولی متاسفانه به مشکلات زیادی برخوردم .ایا کسی از شما هست که با این دکتر عمل کرده باشه؟
Forgetting someone you love <3 is like trying to remember someone youve never met ....<3 <3 <3 g
2810