2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
سلام بچه ها یادتونه در مورده تعرفه من اینجا ی متنی زدم که اگه پول به حساب دکتر ریخته شه زیرمیزی حساب میشه و از این داستانا. خوب بعضی از دوستان اومدن و گفتن دکترها راهشو پیدا میکنن. من هفته پیش با یحیوی عمل کردم.با رقم حدود 7 تومن.بدون انحراف و بدون پلیپ و یا مشکل خاصی بودم. اول از همه که حرف ماه پیششون این بود مستقیم به حساب دکتر بریزیم که روز قبلش که تماس گرفتن قرار شد به جساب بیمارستان یاس سپید ریخته بشه. موقع ترخیص تو پرونده من همه نوع عیب بینی نوشته شده بود که پوله دریافتی طبق تعرفه بشه.رینو و سیتو و نمیدونم پلیپ و تخلیه سینوس.در حالی که من فقط جراحی رینو داشتم. این از این. خدا رو شکر کبودی زیادی نداشتم.و جو اتاق عمل خیلی خوب بود و با کمترین استرس بیهوش شدم.بازم خدا روشکر به داروی بیهوشی من حساسیتی نشون ندادم و اصلا اصلا با اسنکه استعداد تهوع رو دارم ی ذره هم حالم بد نشد.البته من حدود 11ساعت معدهمو خالی نگه داشتم که بسیار کاره خوبی بود.در مورده تنفسمم الان مشکلم ابریزش بینی و خونابه است.وگرنه تنفس خوبی دارم و مجاری بینیم مشکلی نداره. و ی چیزه جالب برام اینکه از بدو ورود به خانه از لحاظ مشامم مشکلی ندارم و راحت بوها رو حس میکنم.از لحاظ حس هم لبه هایه بینیم و سرش حس دارن و حتی میخاره که منو ی مقدار کلافه کرده. در مورده خوده دکتر هم راستش کلش با ویزیتم 3 دقیقه بیشتر ندیدمش.سره جراحی هم به اندازه 2 جمله کوتاه.فقط بهش اطمینان کردم همین.من از اخلاق خوب و نمیدونم مردم داری این حرفها چیزی از دکتر ندیدم.خیلی بی خوصله تشریف داره.فقط میخواد پولشو بگیره وو عمل کنه.حوصله حرف زدنو اینا رو با بیمار نداره!!!!!اعتراف میکنم دوره نقاهت جراحی از خود عمل سخت تره.واسم دعا کنید این دوره هم ردشه. در کل فعلا از کاره دکتر راضی ام حالا تا گچ باز شه ببینیم زیرش چه خبره. راستی کادر پرستاری یاس سپید هم انصافا همگی خوب مهربون بودن و ازشون خداییش راضیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممممم بچه ها من تا الان نظرم رو دکتر سجادیان بود ولی الان نمیدونم چرا دو دل شدم...نظرم برگشته پیش سامی...بینی غضروفی گوشتی دارم...یه چیزی هم بگم نه اینکه اصلا پول برام مهم نیست به هر حال هیچکی از پول بدش نمیاد ولی اگه بحث یه عمر زندگی با خیال راحت باشه ترجیح میدم هر جور شده و به هر قیمت بهترین رو انتخاب کنم (البته منظورم این نیست که هرکی گرونتر بهتر)...با این اوصاف به نظرتون کدومشون...سجادیان یا سامی؟؟؟؟؟؟/یه سوال دیگه آیا کارهای سامی واقعا شبیه عکسهای سایتشن؟؟؟؟چون من مطب سجادیان رفتم ولی سامی رو نرفتم...(من بینی کاملا طبیعی میخوام)
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
navaa جون من از یحیوی خیلی ناراضیم و طبیعتا به هیچکس توصیه نمی کنم پیشش بره . آدمیه که حتی پرسنل کلینیک وقتی دماغ یک نفر رو خوب در میاره همه شون تعجب می کنن !
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
شهناز جون میشه برام تو خصوصی عکستو بفرستی چون تنها نمونه زنده اینجا الان شمایید که با سامی عمل کردی....
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
سارا جون تبریک میگم به نظر من خیلى تو کل صورتت تاثیر مثبت گذاشته و تقریبا ایراداش گرفته شده اون برجستگى هم شاید ورم باشه کلا من خودم یکى از ایراداى کار سجادیان رو همین تو رفتگى زیاد کلوملا میدونم ولى مال شما اونجورى نشده ، در کل مبارکه بینیه قشنگى شده که به صورتتون نشسته
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
آمیتیس جان بینی من تو رفتگی را داشت به خاطر اینکه دکتر قبلی کلا تیغه بینی ام را کاملا خالی کرده بود و همین باعث شده بود که کلوملام تو رفته شه سجادیان به گفته خودش چند لایه غضروف اضافه کرده که به خاطر همین خالی بودن تیغه بینی غضروفها حرکت کردند و باز اونقدر که من می خواستم کلوملام بیرون نیومده که گفت باید صبر کنی اینها سفت و محکم بشن که بشه یه لایه دیگه اضافه کرد که کلوملات پایین تر از پرهات قرار بگیره راستش من اتفاقا خیلی دقت کردم تو اون مدتی که مطبش می رفتم کسی این مشکل را نداشت ولی تو عکسهای سایتش یکی دو مورد دیدم که این مشکل را داشتند
2810