2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کار دکتر سجادیان خوبه ؟؟ قیمتاش چقدره؟ من واسه بهمن پیشش نوبت عمل گرفتم...کسی هست که پیش سجادیان عمل کرده باشه و ناراضی باشه؟؟ ترخدا بگید راستی بینی فانتزی چیه و بینی غیر فانتزی چه شکلیه؟
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
انقدر روتوش نکرد که منصرف شدی؟ پس من هم امید به قبل از ٦ ماه نداشته باشم یه سؤال دیگه هم دارم من الان یه برجستگی خفیف قوز مانند دارم رو بینی ام الان نزدیک ٤ ماهه عمل کردم امید داشته باشم خودش از بین بره؟ کلا از کی دیگه بینی تغییراتش زیاد نیست؟  من دفعه سومم هست که عمل کردم منتهی انقدر دفعه های قبل بینی ام داغون شده بود و عیب و ایراد داشت که واقعا نمی دونم که این عیبهای ریز رفع شدنی هست یانه
ستاره جان کارش خوب و کم ریسکه منتهی بالاخره هر دکتری یه سبکی داره که باید ببینی می پسندی اون سبک را یا نه اگر سبکش را پسندیدی خیالت راحت باشه ازش چون دکتر خوبیه در ضمن همه دکترها ناراضی دارند دنبال دکتر بدون ناراضی نگرد
مائده جان روی تیغه اونجایی که قسمت استخونی تموم میشه و غضروفی شروع میشه آره زیر دست معلومه کاملا البته این هم بگم من همون روز که از کلینیک اومدم خونه متاسفانه آرنج مامانم محکم خورد به بینی ام فکر کنم از عواقب اون ضربه باشه
2810