2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
سلام دوست جونا من دیروز تصمیم در مورد دکتر عوض شد و تصمیم گرفتم با سامی بعملم زنگ زدم مطبش گفت از 8 تومان به بالا البته می خوام بعد عید عمل کنم فکر میکنید اون موقع گرونتر میشه و عایا بینی های گوشتی رو هم خوب عمل میکنه من که از کارهای تو سایتش خیلی خوشم اومد راهنمایی لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیروز جایی بودم یه نمونه از دکتر کامیابی دیدم که خیلی خوشگل بود از این بینی های نوک گرد خیلی خوشگل یه قوس قشنگ هم داشت خلاصه همه جوره خوشگل بود خودش نمی دونست بینی اش چی بوده گوشتی بوده یا نه ولی به نظرم گوشتی نبوده که انقدر خوب در اومده بود به صورت طرف هم خیلی می اومد خلاصه اونهایی که خیلی بینی هاتون پرکار نیست و گوشتی نیستید به کامیابی هم سر بزنید
سلام باران. منم خیلی وقته هی تصمیم میگیرم برم پیش سامی باز پشیمون میشم. اخه کار ازش ندیدم. چند تا عکس بچه ها تو سایت گذاشتن که هیچ شباهتی به عکسای توی سایتش نداره و خیلیی معمولی تازه خوبم نبود
آذین جان آره معروفه قیمتش هم بین ٥ تا ٦ هست خواهر زن داداشم هم باهاش عمل کرده اون هم بینی اش گوشتی و خیلی بزرگ بود خیلیی بهتر شده منتهی با سلیقه من جور نبود زیادی تابلو عملی بود برای همین من اصلا پیشش هم نرفتم ولی این دیروزیه را خیلی خوشم اومد من خودم با سجادیان عمل کردم و راضی هستم حالا نیایید بگید منشی کامیابی هستم  
گفتم شاید تجربه ای داشته باشی من به احتمال زیاد روتوش لازم دارم البته من ترمیمی بودم و بینی ام خیلی داغون بود و خود دکتر سجادیان هم قبل از عمل بهم گفته بود به احتمال زیاد روتوش لازم دارم
2810