2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
شما چه ادم های سرخوشی هستین ! تو این تاپیک تا اونجا که من دیدم اکثرا یا با سجادیان عمل کردن یا می خوان با سجادیان عمل کنن یا سجادیان تو لیستشون قرار داره ... وقتی هم می پرسی همه میگن سبک کارش رو دوست دارن از کارش راضی هستن یا به نظرشون بهترین گزینه است ... ایشون هم که 5 تومن بیشتر نمی گیره ... بقیه دکترهایی که اینجا معمولا باهاشون عمل انجام دادن تو همین رنج قیمت هستن خب پس دیگه چرا دنبال تعرفه و قیمت اینچیزا هستین برای شما که قرار نیست چیزی عوض بشه ! دکتر ایده ال رو پیدا کردید فیمتش هم تو رنج تعرفه است بعضی ها مدام میگن این دکترها قیمتشون این نیست اما هیچوقت نمی گن کدوم دکترها خواهشن اگه می تونید قیمت تایین کنید بفرمایید مثلا قیصری قیمتش 25 تومن نیس قیمت کار قیصری مثلا 3 تومنه. بله منم میدونم 25 تومن پول بی زبون واسه عمل دادن از هیچ لحاظی درست نیست اما چی کار باید کرد زنگ بزنیم 1690 یا بریم وزارت بهداشت از قیصری شکایت کنیم مجبورش کنن بیاد با 3 تومن عمل کنه ؟ مگه کسی ما رو مجبور به عمل بینی کرده ؟ یا فرض کن اصلا مجبوریم مگه کسی مجبورمون کرده با قیصری عمل کنیم ؟ تا دلتون بخواد دکتر که با همون تعرفه عمل کنه وجود داره پس چرا بلند میشی میری پیش سامی ؟ مجبورمون کردن ؟ یکی برگشته میگه مگه این دکترها چی کار میکنن ؟ این همه پول می گیرن ؟ خب اگه هیچ کاری نمی کنن یا همشون یه کار می کنن پس چرا 6 ماه دنبال دکتر می گردی ؟ من نمی گم 25 تومن منطقیه ولی انصافا 3 تومن واسه عمل جراحی 2 ساعته منطقی نیست ... همین شمایی که اینطوری برخورد می کنی اگه موقع عمل خدای نکرده اتفاقی برات بیفته هم دکتر باید نتیجه سال ها زحمت و به باد بده هم خود شما باید عوارض جبران ناپذیری رو سال ها تحمل کنی من به منشی سامی زنگ زدم خیلی ریلکس گفت : هروقت پول رو به حساب دکتر واریز کردی تماس بگیر وقت عمل بدم گفتم : ممکنه به خاطر این قضیه تعرفه ها مشکلی برای عمل پیش بیاد یا احیانا کنسل بشه گفت : دکتر به من چیزی نگفته حالا من برگردم بگم یا طبق تعرفه عمل کن یا میرم ازت شکایت می کنم ؟ به نظر من اگه منتظرین به خاطر این تعرفه بعضی از این دکترا بیاد با این قیمت ها عمل کنن سخت در اشتباهین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دکتر هاشمی وزیر بهداشت که تو کیلینیک نور بالاتر از ظفر عمل می کنه واسه یه عمل لیزیک فمتوسکند 4.5 میلیون پول می گیره کل عمل هم 3 تا 10 دقیقه طول میکشه می خوابی زیر دستگاه و تمام. البته نمی خوام ارزش کارشون رو زیر سوال ببرم چشم یکی از حساس ترین اعضای بدنه فقط قصدم مقایسه است. تجربه نشون داده همیشه وقتی دولت به خاطر منافع خودش توی کاری دخالت می کنه فقط مردم متضرر میشن چون در نهایت دو طرف دعوا یه درصدی بالا پایین می کنن و به توافق می رسن .... مثل همین قضیه خودرو هر وقت گفتن ماشین تولید داخل گرونه باید جلوگیری کرد ارزون که نشد هیچ گرون تر هم شد ... فقط اسم استانداردهایی مثل یورو 4 و ایربگ که باید رو هر ماشینی باشه تبدیل شد به اپشن و قیمت ها بالاتر رفت.
من فکر می کنم کل مناغشه اینه البته نظر شخصیه منه ممکنه درست نباشه دولت میدونه کار جراحای پلاستیک سکه است و درامدشون شفاف نیست بنابراین مالیات واقعی پرداخت نمی کنن چون پولی که مستقیم به حساب دکتر واریز میشه پول موجود در بانک طبق قانون مالیاتی نداره بهترین راه اینه که این تبادلات توی کلینیک انجام بشه تا همه چیز شفاف باشه اما دکترها این کار رو نمی کنن بنابراین دولت میاد براشون تعرفه در نظر می گیره تا حالشون گرفته بشه تو این شرایط دکترها اصلا راضی نیستن برای دولت هم هیچ اتفاقی نیافته فقط درامد یه عده کاهش پیدا کرده راه حل چیه ؟ اگه دکترها یه مقدار گرونتر بکنن دولت به حقوق خودش میرسه دکترها هم کماکان راضی تر از قبل به کارشون ادامه میدن اینجا حق ما چی میشه ؟ خب از ما که حقی ضایع نشده چون به نظر هر دو طرف دعوا کسایی که بینیشون رو عمل می کنن یه عده مرفه بی درد هستن که که با 2 یا 3 میلیون بیشتر چیزی ازشون کم نمیشه همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه
سلام من 14 روزه عمل کردم از زاویه روبرو، تیغه روی بینی ام (منظورم تیغه ی بینی از وسط ابرو تا نوک بینی)، خیلی پهنه آیا واسه تورمه؟ اگه آره...چقد طول میکشه باریک شه از نیمرخ بینیم خوبه
شما ها چقدر سر تعرفه ها بحث میکنید... هر دکتری گ گرون میگیره قرار نیست عالی عمل کنه... در ضمن سلیقه ها خیلی باهم متفاوت ه ممکنه من کار سجادیان ک 4 میگیره رو بپسندم ولی ی دکتر ک 30 میگیررو نه.. شما 6 ماه میگردید ک دکتریو پیدا کنین ک ب سلیقتون بخوره .. عمل رینو هم عمل زیباییه بیمار ک نیستید مجبور باشین برین بهترین دکترو پیدا کنید...کسی ک مجبورتون نکرده 10 تومن 20 یا 30 تومن پول بدین..با 5 تومنم دکتر خوب پیدا میکنین..من نمیگم اونی ک 30 تومن میگیره کارش درسته ولی کسی هم ک پیشش میره مجبور نیس ..شما ی لباس مجلسی بخای بخری الان ی تومن میشه تازه دو بارم بیشتر نمیپوشیش اونوقت واس بینیتون ک تا اخر عمرتون باهاتونه و تازه اون دکتر 2 ساعت تو اتاق عمل زحمت میکشه میخاین همون مقدار پول بدین؟ این تاپیک برای این بود ک از تجربیات عمل و دکتراتون بگید نه این ک همش سر تعرفه ها صحبت کنید.. و مطمین باشین کسی ک 20 تومن میگیره ی روزه نمیاد قیمتشو 2 تومن کنه ؛)
Abbey road...اره ب خاطر ورمه فک کنم بینیت قوز داشت واس همین اون قسمتو تراشیدن خیلی ورم میکنه منم تو مطب ی دختررو دیدم ک ورم داشت اومد همینو بپرسه اونم بینیش قوز داشت فک کنم 40 روزش بود ..یکم تحمل داشته باش میخابه کم کم
SIMA: مرسی سیما خانم خیالم راحت شد حس میکنم اینجا زیادی دارن به مسائله حاشیه ای میپردازن و از کمک و جواب دادن به سوالاتی که از رو استرس پرسیده میشه فاصله گرفتن.... به خدا از ته دلم آرزو میکنم تک تک شما دوستان بینیهاتون همونی شه که دلتون میخواد من نمیخام کسی و نصیحت کنم...چون همه آزادن تو افکار و عمل... اما بخدا هر کی واسه دیگران خوب بخاد و درده دیگران و درد خودش بدونه...خدا بیشتر بش حال میده...اینو با تمامه وجود لمس کردم.... من که عمل کردم و نتیجش و سپردم به خدا و مراقبتهای خودم...اما هر کسی هر سوالی هر ساعتی تو در شرایطی داشت با کماله میل در خدمتم.... ای با تجربه تر ها که یا از رو مطالعه و یا از رو تجربه ی عمل خیلی چیزا میدونین...یه کم بیشتر به تازه کارها کمک کنید....اجرتون با خدا....
Abbey road عزیزم من تا اونجایی که در حد دانشم تو سه تا عمل بینی ای که داشتم سعی کردم به دیگران کمک کنم حق با شماست متاسفانه پستت تو بحث در مورد تعرفه ها گم شد من الان سه ماه و بیست روزه عمل کردم تیغه بینی ام از اوایل مشخصتر و تیغه ای تر شده اوایل پهن تر هست ورمش هم به اون صورت نبوده که زیر دست آب باشه ولی انگار خود پوست ورم داره و رو تیغه بینی نمیشینه به مرور خیلی جمع و جورتر و بهتر میشه
binaziir: ببخشید من اونی که گفتم بابله دکتر محمد خاکزاد هست که فوق تخصصه پلاستیکه و خیلی سابقشم زیاده...اما شنیده بودم عملاش گرونن...نمیدونم دقیق چند.... کارشم خیلی تعریف شنیدم یکی از گزینه هام بود. نه خاکباز و نمیشناسم بازم ببخشید.
2810