2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
طبق مکالمه من که صریح صحبت کردم با کارشناش در حالت ماکسیممم اگه فقط رینوپلاستی باشه میشه 2400 اگه حالا بخوایم ماکسیمم کلینیک یا بیمارستان رو در نظر بگیریم که مثلا خیلی طولانی بوده زمان عمل که 50 درصد 2400 هستکه میشه 1200.سرجمع میشه 2400+1200=3600 حالا اگه بخوایم رینو رو با انحراف عمل کنیم گفت ماکسیمم میشه 3100 کلینیک یا بیمارستان هم که بخوایم ماکسیمم حساب کنیم 50 درصد 3100 که میشه 1550 3100+1550=4650 هزارتومان اینایی که من حساب کردم حالت اخره ماکسیمم هزینه عمل بر طبق قانون جدیده!!!!!یعنی ته ته چیزی که میتونه جراح و یا بیمارستان بخواد. مثلا حالت عادی کلینیک یا بیمارستان هزینش 20 درصد رقم تیم جراحی هست.
درود بر همه ستاره: همه دکترا کار خراب دارن اما مراقبت بعد از عمل و حمایت دکتر خیلی مهمه و از همه مهم تر اینکه انتقاد پذیر و منصف باشه یکی از بچه های همین تاپیک که من میشناختمش متاسفانه با محبی عمل کرد و فوق العاده بینیش افتضاح شد و وقتی به دکتر مراجعه کرد محبی به هیچ وجه زیر بار نرفت من لزوما به خاطر اینکه یه دکتری کار خراب داشته باشه به کسی نمیگم مطبش نرو ولی وقتی بی اخلاق باشه و بی ادب واقعا پیشنهاد میکنم کسی مطبش نره اگرم کسی میخواد پیگیری کنه فکر کنم توی تاپیک 2 یا 2.5 بودش ولی تا اونجا که یادمه چون میگفت دکتر اینجا رو میخونه پست هاشو پاک میکرد
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز در مورد این تعرفه ها همونطور که بهتون گفتم مطمئن باشید دکترها زرنگ تر از این حرفان و یه مورد سوری الکی بهش اضافه میکنن و خدا تومن پول میگیرن و شاید اصلا از این به بعد پشت خط قیمت ندن منم با گزارش دادن کاملا موافقم چون یه سریا الکی قیمتشون رو بردن بالا
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
البته مینو یه چیزو کامل اشتباه میکنی، 4600 میشه عمل زیبایی با انحراف حالا اگه دکترت مثلا بگه پولیپ هم داری و همزمان یه میلیون هم برای اون میشه جوابت چی هست؟؟ یا
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
از طرفی این کار به نظرم ممکنه خیلی خطرناک باشه و مثلا بعضیا برای سود بیشتر یه سری چیزا رو از عمل حذف کنن و یا از سطح پایین ترش استفاده کنن مثلا به جای تخصص بیهوشی از تکنسین بیهوشی استفاده کنن و اتفاقات مشابه این در زمینه تجهیزات و غیره
دوستان شماره 1690 اگه زنگ بزنید همه سوالاتتون رو جواب میدن. ببینید الان این تیم جراح نیست که رقم بالایی میگیره که بخوان از اونا کمتر کنن.این وسط الان دکتر ها هستن که بچاپ بچاپ دراووردن.وگرنه که الان تیم جراحی به غیر از خوده دکتر که رقمی نمیگیرن. میدونم که تو چند ماهه اینده این جراح ها با هم یکاری میکنن که روال به حالت قبل دراد.ولی این چند ماهه فعلا اوضاعشون خیطه.نمیدونم بحث مالیاته یا چیه.ولی الان دولت و وزارت بهداشت خیلی مصره که چنتا از این دکترها رو بچزونه.
ی چیز دیگه که از تلفنم به 1690 فهمیدم.اینه که اگردکتر ها درخواست هزینه عمل رو به اینگونه بخوان که پول رو به حساب شخصی خودشون بریزیم.اصلا میزانش مهم نیست این عین زیر میزی گرفتنه.جوری کارشناس این لفظ و بکار میبرد که گویا جرم زیادی داره.دیگه خدا اعلمه نظور این بود که پول باید مستقیم به حساب کلینیک یا بیمارستان باشه.و بیمارستان دستمزد هر بخش رو بده نه خوده دکتر جراح!!!!! الان در واقع جراح همه کارست.
مینو اگه قراره بیمارستان همه کاره باشه چند وقت دیگه هم دستور میدن برای عمل بریم بیمارستان برامون جراح خودشون تعیین کنن، یه کم زیادی جو ضد جراح ندیم دیگه،
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
البته دوستان وزیر بهداشت و کلیییه اقداماتش خاص و فوق العاده بوده ممکنه واقعا تو أین مورد هم تصمیم کرفتن دخالت کنن بحث مالیات و .... هم باشه باز أقدامات وزیر در حیطه سلامت و بیمه و افشای مسائل بشت برده عالی و در خور تحسین بوده بنابراین ممکنه أین مساله هم جدی باشه حتى اکه مؤقت
من هنوووووز معتقدم میشود عشق به انها اموخت
کاکائو جان اینی که گفتم حرفهایی بود که که رد و بدل شده بود .ببین به احتمال زیاد داستان مالیات و این حرفهاست.میخوان حساب کتاباشون جوری بشه که طبق سند و مدرک بدونن که هر دکتر چقدر درامد داره و طبق اون مالیات بگیرن.اینی که میگم نگرش من نیست که بخوتد ضد جراح باشه.نگرش وزارت بهداشته. به هر حال همچین قانونی وضع شده.من در این مورد حرف زدم.دیگه اسمه پول نقد رو نیاووردم.به هر حال اونم واسه خودش ی داستانیه.فک کن شما نوعی 6 ملیون پوله نقد رو بی هیچ سند و مدرکی بدی دست جراح بعد مثلا شب جراحی پشیمون شی ونخوای بری زیره تیغ.و دکتر بخواد از پس دادن پول سربازبزنه!!! میدونی چیه الان جراحی بینی ی عمل روتینه.شاید بعضی ها این کارو بکنن و به صورت نقد تو مطب پول رو بدن ولی مطمئنن خیلی ها این کار رو نمیکنن که بدون هیچ سند و مدرکی پول بی زبون رو بدن دست حلا هرکسی
استرس نداره.توکل کن به خدا.انشالله درست همونی میشه که خودت میخوای؟با کی اکی کردی؟ اگه دوست داری از اون چیزایی که بهت استرس وارد میکنه بنویس همین که بنویسی میفهمی که اونقدر هم اون مطالب استرس زا نیست. ی لیوان شیر وکنجد و عسل بخور ادمو ریلکس میکنه
2810