2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015539 بازدید | 66529 پست
من خودم نظرم اینه بینی بعد از خوابیدن ورم حداکثر تا 20 درصد میتونه بهتر بشه ... و بینی که 50 درصد نتیجه گرفته بعد از خوابیدن ورم هم نهایت به 70 درصد میرسه مگه اینکه معجزه بشه ... اینیم که دکترها و منشی ها میگن بعد از خوابیدن ورم عالی میشه همش بازارگرمیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا ساسان همه دکترایی که پایین میگیرن روزی چندتا عمل ندارن سجادیان با اینکه قیمتش پایین تر از بقیه روزی دوتا عمل داره و اگه کسی خودش مایل باشه عمل سوم رو تو روز انجام میده من رفتم منشیش بم گفت اگه عجله داری بذارمت عمل سوم . کارشم خوبه من تو این چندین باری که رفتم مطبش کار بد و ناراضی ندیدم از بینی خودمم واقعا راضیم دکترای دیگه مگه میخان چه کار بیشتری کنن که انقد بالاتر میگیرن انصافم چیزه خوبیه
اتفاقا اولین دکتری که من رفتم سجادیان بود ... کار خوبش زیاده چون بیمارهاش بینی های خوبی دارن به خاطر اینکه بینی های پر کار رو طوری برخورد می کنه که خودشون از عمل باهاش منصرف بشن
من توسایتشم بینی های پر کار و گوشتی زیاد دیدم برخوردش کلا اینجوری بار اول با منم جوری برخورد که پشیمون شدم سجادیان واقعیت ها رو میگه چیزی که خیلی از دکترا نمیگن و میگن خوب میشه و آخرشم میگن جراحی ریسکه دیگه بهرحال این تعرفه ها خیلی چیزه خوبیه تا عدالتی باشه حداقل
منم تو سایت سجادیان بینی های پر کار و گوشتی زیاد دیدم ولی نتیجه خوب کم دیدم ... دکتر سجادیان واقعیت ها رو چند مرحله پایین تر بیان می کنه تا اگه نتیجه دلخواهت نباشه اتمام حجت کرده باشه ... میگن به تب راضی بشی ... منم موافق قیمت های بالای بعضی دکترها نیستم ولی انصافا نباید دکتر جراح عمومی یا دکتری که 1 سال سابقه داره با دکترهایی که 20 سال تجربه دارن و ... یه اندازه بگیرن
تو مطب دیدم چندین نمونه و واقعا به نظرم خوب بودن اما چون سابقه کاری بالا نداره واسه بینی های پرکار به کسی توصیه نمیکنم با اینکه بینی پرکار خوبم ازش دیدم اما بینی پرکار به تجربه کاری بالاتری نیاز داره
2810