2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
به نظر من فرق وجود داره بین دکتری که 5 تومن می گیره روزی 4 تا عمل انجام میده با کسی که 10 تومن می گیره در روز 2 تا عمل می کنه .. نه اینکه الزاما همه کارای دکتر اولی بد باشه نه ریسک عمل بالا می ره ... به هر حال دفتر مشق یه بچه کلاس اولی رو هم نگاه کنی خط اول خیلی تمیز تر و منظم تر از خط اخر در میاد ... به هر حال ادم خسته میشه حساب کن 8 ساعت قرار باشه سر پا باشی با اون همه استرس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مطب دکترهایی که ارزون می گیرن رفتم هم خیلی شلوغن هم همه نوع کاری توشون پیدا میشه خیلی خوب هست خیلی بد هم هست .... اما دکترایی که هزینه بالاتری دارن معولن مطب هاشون خلوته و به ندرت کار خیلی بد توشون پیدا میشه
وای چفد سخته انتخابه دکتر ایکاش از روبرو هم میذاشتی
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
بذار ماهی جون
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
ماهی تنگ بلور بینیت خیلی خوب شده . مبارکت باشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
2810