2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016262 بازدید | 66529 پست
اقاى abbey مبارکه، عکس کاربریتون عکس خودتونه؟ اگه تونستید از بینیتون میشه عکس بزارید البته هر وقت براتون مقدور بود تعرفه ها پس حقیقت دارن! یعنى چى قیصرى پول رو پس داده گفته ایران دیگه عمل نمى کنه چه پولکى! یعنى همه باید ٣/٥ بگیرن! از یه طرفى هم خوب به نظرم دکتر با تجربه با یه دکتر تازه وارد اخه باید یه تفاوت قیمتى داشته باشه خوب، امیدوارم این قضیه رو کیفیت کار بعضى دکترا تاثیر نذاره
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Sima: سلام ... تنفس که الان مشخص نمیشه ... چون بعده برداشتنه تامپون و .... هنوز هم توش مایعات و کثیفی میمونه... فین هم نمیشه کرد... باید یه مدت بگذره....اما کلا من پرسیدم کسی پیشش عمل کرد مشکل تنفسی نداشت من دو سه تا کار دیدم ازش خوب بود و تصمیم گرفتم و اونم بم گفت خوب در میاد فقط نظره کلیت و رو از نوع بینی که دوست داری بش بگو و قبل اینکه تو بگی چی دوست داری بزار اون بگه چی به صورت و این بینی که داری میاد و بعدش ببین نظرش به سلیقت میخوره یا نه بعدش تو گفتن نوع بینی که دوست داری زیاد ریز نشو ... چون بعضی وقتا رو بعضی دماغا نمیشه یه کارایی رو کرد که اگه دکتر تحت فشار بزاری...ممکنه مجبور شه اونکارو بکنه و خوب در نیاد من کلیاتی که دوست داشتم گفتم نه خیلی ریز و جزءی و گفتم اگه یه کاری روی بینیم که ریسکیه و ممکنه خوب در نیاد اصلا بی خیال شه در کل حتما خیلی تحقیق کن و مطبش برو نمونه ببین
اها فک کردم تامپونو یرداشتی..من ی بار مطبش رفتم ویزیتم شدم .من کلا خودمم حساس نیستم ک حتما جوره خاصی در بیاد کارایی ک میتونستو گفت..من خودم اول نمیخاستم ب پره ها دس بزنه ولی قبل اینک من چیزی بگم خودش گفت فقط نوکشو جمع میکنه و پره هارو دس نمیزنه..تو چشم نیس البته ولی الان همش فک میکنم اگه زیاد پهن ب نظر بیاد چی..نمیدونم یکم گیجم االان..تو وقتی بش گفتی حرفتو گوش داد؟
sima جون بله من دکترای گرون قیمت رو رفتم مثلا همین قیصری بهم گفت با بیمارستان تقریبا ٢٣-٢٤ تومن میشه ، که من کارش رو دوست نداشتم و با سلیقم جور نبود واقعا برام جاى تعجب مثلا ملتجى به یکى از دوستام قیمت ٣٧ داده بود حالا میخوام ببینم چنین دکترایى چى کار میخوان بکنن، مثلا بعضى دکترا مثل سامى یا یحیوى رو رنج ٨ تا ١٠ تومنن باز براشون راحتتره ولى دکتراى گرون تر میخوان چه کنن ؟ حتما مثل قیصرى دیگه عمل نمى کنن ایران، مثلا زینلى رو مطبش مى رفتم مى گفتن دکتر مى خواد بره واسه همیشه امریکا و این اخرین سال کاریشه حتما با تعرفه ها زودتر میره اونم ، احتمالا یه سرى ازین دکترا دیگه عمل نخواهند کرد
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
vida جون sima درست میگه صبر کن تعرفه ها درست اعمال بشه بعد دکتراى بیشترى رو میتونى انتخاب کنى sima جون شما قطعى شدى با توسلى؟
مانی چی کار کردی تاپیک اومده ت. بخش بولد شده ها؟ اینطوری دیگه دکترهایی که نمی دونستند هم کم کم ایشالا منشی هاشون را جهت امر شریف بازاریابی می فرستند اینجا فقط امیدوارم اینجا به سرنوشت یکی دیگه از تاپیکهای عمل زیبایی دچار نشه یه تاپیک دو هزار صفحه های به خاطر بدگویی از یه خانم دکتری و شکایت خانم دکتر بسته شد که هیچ خود خانم دکتر هم تبلیغ دادند تو همین کنار منار های نی نی سایت
درود بر همه roz: پس چیز خاصی نیست اصلا نگران نباش سارا: وقتی این تاپیک (جراحی بینی 3 ) تا الان نزدیک به 3 میلیون بازدید داشته پس دیگه همه میشناسن خیلی نگران اون مسئله نباش من هم مثل شما یه کاربر عادی سایت هستم ولی چون به نفع سایت بود که این کارو انجام بدن خودشون انجام دادن ما هم از این دعواها زیاد داشتیم اما مسئله اینجاست که چه جوری بحث جمع بشه :) نکته دقیقا همینجاست اونایی که هی میان اینجا آه و ناله میکنن یا تعریف زیادی و الکی میکنن باید ازشون دلیل و یا سند خواست
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید